White Christmas
3,8 / 5 | Oy Sayısı : 12
  • alie
  • 26-01-2016, 14:09

 

Adı: White Christmas | 화이트 크리스마스
Tür: Gerilim, Gençlik, Gizem
Yönetmen: Kim Yong-Soo, Kim Jung-Hyun (asistan yönetmen)
Senarist: Park Yeon-Sun
Yapımcı: Kang Byung-Taek
Yayıncı: KBS2
imdb: 8.4
Bölüm Sayısı: 8
Yapım Yılı: 2011
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2011 – 20 Mart 2011
Yayın Günleri ve Saati: Pazar – 23:15
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 

Oyuncuları:

Kim Yo-Han
Park Moo-Yul
Jo Young-Jae
Yoon-Soo
Lee Jae-Kyu
Yoon Eun-Sung
Kang Mi-Reu
Choi Ji-Hoon

 

Diğer Oyuncuları:

Kwak Jung-Wook / Yang Kang-Mo
Jung Suk-Won / Yoon Jong-Il
Lee El / Oh Jung-Hye

 

Konusu:

Gangwando dağında, "Soo-Sin” adında prestijli bir özel lise bulunmaktadır. İzole bir alanda kurulmuş olan bu lisenin tüm öğrencileri ve tüm okul personeli yurtlarda kalmaktadır. Soo-Sin Lisesi’nin öğrencileri Güney Kore’deki en başarılı öğrencilerinin %0.1’dir.

Soo-Sin Lisesi’ne girebilmek için öğrenciler ilkokuldan hazırlanmaları gerekmektedir. Soo-Sin Lisesi’ne girmek, Seul Ulusal Üniversitesi’ne girmekten daha zordur. Bu yüzden, Soo-Sin Lisesi’nin öğrencileri arasında sıkı bir rekabet vardır ve hafta sonlarında bile sıkı bir şekilde ders çalışmaktadırlar. Onların tek bir tatili vardır. O da Noel arifesinden yılın ilk gününe kadar olan 8 günlük bir tatildir. Tatil için öğrenciler ve öğretmenler okulu terk ederek boş bırakırlar.

24 Aralık 2010 tarihinde, bir otobüs dolusu öğrenci okuldan ayrılır. Okulun çalışkan öğrencisi Park Moo-Yul (Baek Sung-Hyun) ise birkaç gün önce aldığı bir mektup yüzünden onlara katılmaz ve okulda kalır. Mektup nefret dolu sözcüklerle doludur ve onların öleceğini söylemektedir. Okulda sadece 7 öğrenci kalmıştır…

 

Karakterleri:

Kim Sang-Kyung dizide, bir beden eğitimi öğretmeni olan Kim Yo-Han karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, arabası ile bir kaza geçirdikten sonra Soo-Sin Lisesi’ne sığınmak zorunda kalır.

Baek Sung-Hyun dizide, Soo-Sin Lisesi’nin onur öğrencisi olan Park Moo-Yul karakterini canlandırmaktadır.

Kim Young-Kwang dizide, Soo-Sin Lisesi’nin bir öğrencisi olan Jo Young-Jae karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, diğer insanlardan aşağılık kompleksini saklamak için saldırgan davnır ve çevresindekiler tarafından sevilmeyen bir kabadayıdır.

Lee Soo-Hyuk dizide, Soo-Sin Lisesi’nin bir öğrencisi olan Yoon-Soo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, zengin bir aileye sahip olan bir rockçıdır.

Esom dizide, Soo-Sin Lisesi’nin bir öğrencisi olan Yoon Eun-Sung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, kişiliğinde ani bir değişme olmadan önce okulda popüler bir kızdı.

 

Resmi Web Sitesi: www.kbs.co.kr/end_program/drama/series

 

 

Fragman 1

 

Fragman 2

 

Kaynakları: (1), (2)