Baekhyun ve Hong Jong-Hyun, "Moon Lovers” Dizisinin Kadrosuna Katıldı
  • alie
  • 5-01-2016, 12:56


'EXO-K' grubundan Baekhyun ve Hong Jong-Hyun’un "Moon Lovers” dizisinin kadrosuna katıldığı onaylandı.


Dizide Lee Jun-Ki, Kang Ha-NeulBaekhyunHong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk ve Ji Soo, Goryeo Hanedanlığı dönemindeki Karl Taejo’nun oğullarını canlandıracak.

Çin romanından uyarlama olan dizi, şimdiki zamanda yaşarken birden Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada Karl Taejo’nun oğluna aşık olan bir kızın öyküsünü anlatmaktadır.

Lee Jun-Ki dizide, Kral Taejo’nun dördüncü oğlu olan prens Wang So karakterini canlandıracak. Onun karakteri, buz gibi soğuk bir kişiliğe sahiptir. O, dikkatleri üzerine çekmek istemeyen birisidir ama doğduğu ayrıcalıklardan dolayı bu imkânsızdır.

IU dizide, şimdiki zamanda yaşarken geçmişe giden Hae-Soo karakterini canlandıracak. Onun karakteri, 9 yakışıklı prens tarafından sevilmektedir.

Kang Ha-Neul dizide, Kral Taejo’nun sekizinci oğlu olan prens Wang Wook karakterini canlandıracak. O, prens Wang So (Lee Jun-Ki) ile aynı babadan ama farklı annelerden dünya gelmiştir. Onun karakteri, edebiyatta ve dövüş sanatlarında yetenekli olduğu kadar da sekizinci oğul olmasına rağmen tahtın varisi olma gibi bir arzu olduğu hakkında söylentiler vardır.

Hong Jong-Hyun dizide, Kral Taejo’nun üçüncü oğlu olan prens Wang Yo karakterini canlandıracak. Annesi onu çok küçük yaşından itibaren bir kral olması için eğitmiştir. Onun karakteri, kibirli ve hırslı birisidir.

Baekhyun dizide, Kral Taejo’nun onuncu oğlu olan prens Wang Hyun karakterini canlandıracak. Onun karakteri, şakacı ve baş belası birisidir.

Nam Ju-Hyuk dizide, Kral Taejo’nun on üçüncü oğlu olan prens Wang Wook karakterini canlandıracak.

Ji Soo dizide, Kral Taejo’nun on dördüncü oğlu olan prens Wang Jung karakterini canlandıracak.

Dizinin ilk bölümünün 2016 yılının ikinci yarısı Güney Kore’de yayınlaması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki, soompi.com/2016/01/04/kang-ha-neul-hong-jong-hyun-exos-baekhyun-nam-joo-hyuk-and-ji-soo-confirmed-for-moon-lovers