Ma Dong-Seok, Seo In-Guk ve Choi Soo-Young’un “38 Task Force” Dizisinin Başrol Karakterlerini Canlandıracakları Kesinleşti
  • alie
  • 5-03-2016, 13:50


Oyuncu Ma Dong-Seok, oyuncu-şarkıcı Seo In-Guk ve "Girl' Generation” grubundan Choi Soo-Young’un "38 Task Force” dizisinden gelen başrol tekliflerini kabul ettikleri açıklandı.


Dizinin senarist koltuğunda "Vampire Prosecutor”, "Vampire Prosecutor 2” ve "Bad Guys” dizilerinde çalışmış olan Han Jung-Hoon, yönetmen koltuğunda ise "Bad Guys” ve "Hide Identity” dizilerinde çalışmış olan Kim Jung-Min oturmaktadır.

Dizinin konusu, Vergi Toplama Bölümü’nün şefi (Ma Dong-Seok) ve bir dolandırıcı (Seo In-Guk), yasal boşluklardan faydalanarak vergi kaçıran vergi kaçakçılarını yakalamak ve büyük miktarda ödenmemiş vergileri toplamak için birlikte çalışmaya başlar.

Ma Dong-Seok dizide, Vergi Toplama Bölümü’nün şefi olan Baek Sung-Il karakterini canlandıracaktır. Onun karakteri, dürüst ve adil birisidir. Seo In-Guk dizide, çekici bir dolandırıcı olan Yang Jung-Do karakterini canlandıracaktır. Onun karakteri, oldukça zeki, yakışıklı ve küstah birisidir. O ve Şef Baek Sung-Il (Ma Dong-Seok) arasında beklenmedik bir şekilde bir dostluk oluşur. Choi Soo-Young ise dizide, vergi toplama bölümünde görevli bir memur olan Chun Sung-Hee karakterini canlandıracaktır. Onun karakteri, prensip sahibidir ve her şeyi mantığa uygun bir şekilde yerine getirmeye çalışır.

Dizinin ilk bölümünün Güney Kore’de bu yılın Haziran ayında yayınlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki.com/38_Task_Force, hancinema.net/ma-dong-seok-seo-in-guk-and-choi-soo-young-confirmed-for-38-revenue-collection-unit--92092.html, dramabeans.com/2016/03/ocn-drama-pairs-seo-in-gook-as-charming-swindler-sooyoung-as-upright-civil-servant