“Hwarang: The Beginning” Dizisinin 7 Karakter Afişi ve Karakter Bilgileri Yayınlandı
  • alie
  • 4-04-2016, 12:45


Başrolünde Park Seo-Joon, Go Ara ve ‘ZE:A’ grubundan Park Hyung-Sik’in rol aldığı "Hwarang: The Beginning” dizisinin 7 karakter afişi ve karakter bilgileri yayınlandı.


Ayrıca dizide, ‘SHINee’ grubundan Minho, Do Ji-Han, Jo Yoon-Woo ve ‘BTS’ grubundan V de "Hwarang” adlı savaşçı grubunda yer alan savaşçıları canlandırmaktadır.

Dizi, Silla Krallığı döneminde, "Hwarang" ("Beautiful Knights” / "Güzel Savaşçılar”) adı altında genç erkek savaşçılardan oluşan elit bir grubu anlatmaktadır. "Hwarang" atçılık ve kılıç kullanmaktaki fiziksel yeteneklerinin iyi olmasının yanında mükemmel görünüşleri ile de tanınmaktadırlar.

Park Seo-Joon dizide, "Hwarang" grubunun bir üyesi olan efsanevi savaşçı Moo-Myung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, cesur ve sınırsız enerjiye sahip birisidir. O, bir köpek gibi pişman olmadan ve bir kuş gibi özgür olarak yaşamak istediği için ona "dog-bird hwarang” olarak seslenmektedirler. Ayrıca onun karakteri, A-Ro'yu (Go Ara) sevmektedir.

Go Ara dizide, yarı aristokrat tabakasından yarı halk tabakasından gelen A-Ro karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, neşeli bir enerjiye ve güçlü bir iş ahlakına sahip olan onurlu bir genç kızdır. O, Moo-Myung (Park Seo-Joon) ve Sam Maek-Jong (Park Hyung-Sik) bir aşk üçgeni içerisindedir.

Park Hyung-Sik dizide, Üç Krallık döneminde Silla’yı yöneten Kral Jinheung olarak da bilinen ve tüm dünyaya adını duyurmak isteyen Sam Maek-Jong karakterini canlandırmaktadır. O, 15 yaşındayken tahta çıkar ve ülkesinin topraklarını genişletir. Tehditler aldığı için gerçek kimliğini gizleyerek meçhul bir kral olarak gençlik hayatını yaşar. Onun annesini "Hwarang" grubunun kurcusuyken "Hwarang"a katılır. Çok hassas ve sinirli birisi olduğundan uzun zamandır insanlardan uzak durmuş ve yalnız kalmış birisidir. Ancak A-Ro’yı (Go Ara) yavaş yavaş tanıdıkça ve "Hwarang" grubu sayesinde zayıf ve yaralı bir gençken halkına yarar sağlayacak bir kral haline gelir. O, ilk başlarda ilginç bulduğu için A-Ro’ya yaklaşmış olsa da yavaş yavaş ona aşık olur.

Minho dizide, Silla Krallığının aristokrat bir ailesinden gelen Soo-Ho karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, cesur bir savaşçıdır ve pozitif bir kişiliğe sahiptir. Ayrıca, kendine olan güveni ile herhangi bir engelin üstesinden kolaylıkla gelmektedir. Müthiş kılıç yeteneği sayesinde Silla’nın "mükemmel adamı” haline gelmiştir. Çapkın birisi olarak bilinmesine karşın aslında tutkuyla sevdiği biri olan "Hwarang" grubunun romantik bir üyesidir.

Do Ji-Han dizide, Silla Krallığının en güçlü kişisi Park Yeong-sil’in oğlu olan ve "Hwarang" grubunun bir üyesi olan Ban-Ryoo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, yakışıklı, akıllı ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Küçük yaşından itibaren siyasi eğitim almıştır ve güç arzusunu benimsenmesi için zorlanmıştır. O, rakibinin kız kardeşine aşıktır ve onların aşkı "Romeo ve Juliet”in Silla versiyonudur.

Joo Yoon-Woo dizide, "Hwarang" grubunun bir üyesi olan Yeo-Wool karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, umulmadık anlardaki ağzı bozukluluğu ile grubunun gizemli savaşçısıdır.

V dizide, "Hwarang" grubunun en genç üyesi olan Han-Sung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, güneş gibi açık ve sıcak kalpli biridir.

Çekimlerine 31 Mart’ta başlanan dizinin ilk bölümünün bu yıl yayınlanması planlanılıyor.

 

Kaynakları: asianwiki.com/Hwarang, soompi.com/2016/04/03/new-character-stills-and-details-released-for-hwarang-the-beginning