“Descendants of the Sun” Dizisinin Yapımcısı, Dizinin Olası 2. Sezonu Hakkında Konuştu
  • alie
  • 5-04-2016, 13:20


Son zamanların en popüler "Descendants of the Sun” dizisinin yapımcısı Lee Eung-Bok, dizi hakkında merak edilen soruları cevaplamak için bir röportaj verdi.


Yayınlanmaya başlamadan önce de popüler olması beklenen "Descendants of the Sun” dizisi beklenileninde ötesinde bir başarı gösterdi ve Çarşamba & Perşembe günü yayınlanan dizilerin arasında en çok reytingi elde etti. Ardından da daha 6. bölümü ile popüler "You Who Came From the Stars” dizisinin reyting rekorunu kırdı.

Dizinin son yayınlanan 12. bölümü, birçok izleyiciye final bölümüymüş gibi hissettirdi. Geriye kalan son dört bölüm, dizinin hikâyesini nasıl etkileyeceği sorulduğunda yapımcı, "Daha neticeye kavuşmamış bir sürü olay var. Şuandan itibaren, dizinin her bölümünü final bölümü gibi hissedeceksiniz.” şeklinde yanıtladı.

Dizi, son zamanlarda yaygın bir şekilde popüler hale geldiğinden bazı izleyiciler şimdiden ikinci sezonun olup olmayacağını soruyor. Yapımcı, "İkinci sezonu yapabilirsek bu iyi olur ama bu sadece bir olasılık… (gülüyor) Orijinal kadroyu tekrar bir araya getirmek için programlarımızı uygun bir hale getirmemiz gerekiyor, bu da çok zor bir iş ve dizinin senaristi ile tekrar birlikte bu dizi için çalışmakta çok zor.” şeklinde konuya açıklık getirdi.

Siz dizinin ikinci sezonunun yapılması konusunda ne düşünüyorsunuz?

 

Kaynak: soompi.com/2016/04/05/descendants-of-the-sun-pd-talks-about-possibility-of-second-season