“Uncontrollably Fond” Dizisinin Yeni Bir Fragmanı ve İlk Tanıtım Afişi Yayımlandı
  • alie
  • 18-05-2016, 20:32


Başrolünde Kim Woo-Bin ve 'Miss A' grubundan Suzy’nin rol aldığı "Uncontrollably Fond" dizisinin ikinci fragmanı ve ilk tanıtım afişi yayımlandı.


20 bölümden oluşacak olan dizi, geçmişte kalpleri kırılmış bir şekilde ayrılan sonra tekrar bir araya gelen bir adam (Kim Woo-Bin) ve bir kadının (Suzy) arasındaki aşk hikâyesini anlatmaktadır. Adam, ölümün eşiğinde yok olmak üzereyken hayatını daha iyi bir hale getirmeye karar verir.

Kim Woo-Bin dizide, zeki ve çekici bir ünlü olan Shin Joon-Young karakterini canlandıracak. Onu karakteri, son derece otoriter birisidir.

Suzy dizide, bir belgesel yapımcısı olan No Eul karakterini canlandırmaktadır. Onun adalet anlayışı para karşısında kırılgandır ve o kendisinden daha güçlü olanların karşısında da kırılgandır.

40 saniyelik fragmanda Shin Joon-Young (Kim Woo-Bin) ile No Eul’un (Suzy) arasındaki gergin bir sahnedeki ikilinin arasında geçen diyaloglar yer almaktadır. Bir yapımcı olan No Eul, ünlü bir yıldız olan Shin Joon-Young ile röportaj yapmaktadır.

Joon-Young küstah bir şekilde, "Ben sadece istediğim gibi yaşamak istiyorum. Sevmediğim insanları öldürmek, kulüplerde kızları baştan çıkarmak ve her gün kız değiştirmek ve onlarla uyumak istiyorum.”

No Eul’un canına tak ederek, "Bu programın şaka olduğunu mu düşünüyorsunuz?” der.

Joon-Young tutarsızlıkla No Eul’a (Suzy) cevap verir, "Benimle çıkar mısın? Yapımcı No Eul? Sadece üç ay boyunca. Kesinlikle çok ciddi.” sonra gülümser.

Ayrıca dizide, Lim Ju-Hwan, Lim Ju-Eun ve Yu Oh-Sung yardımcı karakterleri canlandırmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 6 Temmuz’da yayınlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki, soompi, allkpop