“We Got Married”ın Çifti Lee Jong-Hyun ve Kong Seung-Yeon Yeni Bir Dizi ile Tekrar Bir Araya Gelecek
  • Maysa
  • 20-09-2016, 23:12


"We Got Married"ın eski çifti olan 'CNBLUE' grubundan Lee Jong-Hyun ve Kong Seung-Yeon yeni bir dizide başrol karakterleri canlandıracak.


"My Only Love Song", günümüzden Joseon dönemine geri giden, insanlara sahip oldukları para kadar değer veren bir şarkıcı ile Joseon döneminde yaşayan para kazanmak için her şeyi yapan bir adamın arasındaki aşk hikâyesini anlatmaktadır.

Kong Seung-Yeon dizide popüler olduğu kadar kibirli bir şarkıcı olan Song Soo-Jung canlandırmaktadır. O, insanları sahip oldukları para kadar değer vermektedir. Bir gün, Joseon dönemine geri gider ve orada On Dal (Lee Jong-Hyun) ile karşılaşır. Lee Jong-Hyun ise dizide On Dal karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, para kazanmak için her şeyi yapmasına karşın yoksullara ve zayıflara karşı cömert ve sevecen birisidir.

Yapımını FNC Entertainment’ın üstlendiği dizi %100 ön yapımı bittikten sonra ilk bölümünün 2017 yılının Şubat ayında yayımlanması planlanılıyor. Ancak dizinin hangi yayıncı tarafından yayımlanacağı henüz belirlenmemiştir.

 

Kaynak: asianwiki, soompi, allkpop