Kim So-Hyun “Ruler: Master of the Mask” Dizisinde Kadın Başrol Karakteri Canlandıracak
  • alie
  • 11-11-2016, 12:52


Oyuncu Kim So-Hyun başrolünde Yoo Seung-Ho’nun rol aldığı "Ruler: Master of the Mask" dizisinde kadın başrol karakterini canlandıracağı açıklandı.


Dizi, 1700 yıllarda, Joseon Hanedanlığı döneminde, halkının iyiliği için mücadele eden bir veliaht prensin (Yoo Seung-Ho) ve veliaht prensten intikam almak isterken ona âşık olan bir genç kızın (Kim So-Hyun) hikâyesini anlatmaktadır.

Yoo Seung-Ho dizide Veliaht Prens Lee Sun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, halkı için gölgelerin arasındaki halkı ezerek servet ve güç toplamış olan 'Pyunsoo-hwe' adlı bir örgüte karşı yalnız ve çaresizce mücadele ederek büyümüştür. Kim So-Hyun ise dizide bir komutanın kızı olan Lee Ga-Eun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, adalet duygusu güçlü oldukça zeki bir kızdır. Bir gün, babasını Veliaht Prens Lee Sun (Yoo Seung-Ho) idam ettirir ve Ga-Eun ondan bunun intikamını almaya çalışır. Ancak hiç beklemediği bir şey olur. O, Veliaht Prens Lee Sun'a âşık olur.

Ayrıca dizinin yönetmen koltuğunda 2010 yapımı "Personal Taste", 2013 yapımı "Two Weeks" ve 2015 yapımı "Shine or Go Crazy" dizilerinde çalışmış olan Son Hyeong-Seok oturmaktadır.

Aralık ayında çekimlerine başlanması beklenen dizinin ilk bölümünün önümüzdeki yıl yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki, soompi, allkpop