"While You Were Sleeping"in Ne Zaman Yayımlanacağı Açıklandı


Başrollerinde Lee Jong-Suk ve Suzy’in rol aldığı "While You Were Sleeping" dizisinin hangi ay yayımlanamaya başlayacağı ve dizi hakkında birkaç yeni bilgi açıklandı.


Dizi endüstrisinden bir kaynağın yaptığı açıklamaya göre "While You Were Sleeping" SBS’in yeni dizisi "Reunited Worlds"un ardından aynı yayın diliminde Eylül ayında yayımlanmaya başlayacak. "While You Were Sleeping" dizisinden önce aynı yayın diliminde yayımlanan her iki dizininde 20 bölümlük diziler olduğu için 16 bölümlük "While You Were Sleeping" dizisi Eylül ayının sonlarında doğru yayımlanmaya başlayacak. Yani, "While You Were Sleeping" dizisinin Çarşamba ve Perşembe günleri her bölümü 30 dakika olacak şekilde günde iki bölüm yayımlanarak toplamda 32 bölümden oluşması planlanılıyor.

Ayrıca kaynak, "Şuanda dizi çekimlerinin son aşamalarındayız. Yılın başında dizinin çekimlerine başlasak da bazı gecikmeler yaşadık. Ancak her şeyi bu ayın sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Dizi, rüyalarında başkaların başına gelen talihsiz olayları görebilen bir kadın (Suzy) ile kadının rüyalarının gerçekleşmesini önlemek için elinden gelen her şeyi yapan (Lee Jong-Suk) bir savcının hikâyesini anlatmaktadır. Dizinin senaristti Park Hye-Ryun, daha önce "Dream High", "I Hear Your Voice" ve "Pinocchio" gibi hit olmuş dizileri kaleme almıştır. Her iki başrol oyuncusunun daha önce senarist ile beraber çalışmış olması aralarında oluşturacakları sinerji izleyici tarafından dört gözle bekleniyor.

Lee Jong-Suk dizide patavatsız ve duygularını belli etmeyen ceza savcısı Jae-Chan karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri antisosyal birisidir. Bu yapısı davaları incelerken duygularını katmamasını sağlar ve böylece kariyerinde profesyonel olarak anılmasını sağlar. O, ortaokul yıllarındayken notları son derece berbattı ve hep sınıfın sonuncusu olurdu. Ancak babasının beklentilerini karşılamak için çok çalışarak savcı olmuştur.

Suzy dizide rüyaları gerçekleşen Nam Hong-Joo karakterini canlandırmaktadır. O, evini nadiren terk eder ve dolayısıyla işsiz birisidir. O, kendini bildi bileli rüyalarında gördüğü olaylar gerçekleşmektedir. Bu yüzden de diken üstünde bir hayat yaşamaktadır. Rüyalarındaki olumsuz olayları değiştirmenin mümkün olmadığını düşündüğünden dolayı bu olaylardan her zaman uzak durmaktadır.

Ayrıca dizide Lee Sang-Yeob, Ko Sung-Hee, Jung Hae-In ve Shin Jae-Ha yardımcı karakterleri canlandırmaktadır.

 

Kaynak: soompi, asianwiki