Lee Sang-Woo ve Kim So-Yeon Bugün Evlendi


9 Haziran’da Lee Sang-Woo ve Kim So-Yeon aile üyeleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir düğün töreni ile dünya evine girdi.


HM Entertainment ve Namoo Actors’ün yaptığı açıklamaya göre düğün töreni Gangnam, Seul'deki bir düğün salonunda yapıldı. Düğün töreni aileleri ve konukları için düğünü basına kapalı bir şekilde yapıldı. Düğün törenini yönetmen Jung Eul-Young yönetirken Kim So-Yeon’un yakın arkadaşı ve bu yıl evlenen Bada düğün şarkılarını söyledi.

Yeni evli çift kendi ajansları aracılığı ile şunları paylaştı: "Evliliğimizi ilan ettikten sonra bize iyi dilekte bulunun ailelerimize ve arkadaşlarımıza değil muhabirlere ve hayranlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Gelecekte de birbirimize saygı göstermeye ve mutlu bir aile olarak büyümeye devam edeceğiz. Hayatımızın bu yeni başlangıcında verilen tüm desteğe müteşekkiriz. Yakında yeni projeler ile dönmeyi umuyoruz."

Çift, "Happy Home" dizi setinde bir araya geldi ve 6 Eylül 2016 tarihinde sevgili oldukları açıklandı. Altı ay sonra, 28 Mart'ta ise çift evlenme kararı aldığını açıkladı.

Yeni evli çiftimizi tebrik ediyoruz!

Kaynak: soompi