"Battleship Island" Filminin Karakter Fragmanı Yayımlandı


Başrollerinde Hwang Jung-Min, So Ji-Sub ve Song Joong-Ki’nin rol aldığı "Battleship Island" filminin karakter fragmanı yayımlandı.


Film, Japon sömürge döneminde, yaklaşık 400 Korelinin kömür madenlerinde çalıştırmak amacıyla 'Battleship Island ('Hashima Island')' adlı bir savaş gemisi ile zorla götürülmesini ve gemidekilerin özgürlük için mücadele etmesini anlatmaktadır.

Hwang Jung-Min filmde, Kyungsung Otel’inde bando şefliği yapan Lee Kang-Ok karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, kızını korumak için Japonya’ya gitmeye karar verir. Ancak onu Japonya’ya göndermek yerine kandırıp zorla 'Battleship Island' gemisine bindirirler. 'Battleship Island' gemisinde kızını korumak için her şeyi yapan cesur bir babadır.

So Ji-Sub filmde, Kyungsung’daki (Seul şimdiki adıdır.) en iyi savaşçılardan biri olan Choi Chil-Sung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, 'Battleship Island' gemisinde sorunlara yol açsa da aslında sıcak bir kalbe sahiptir.

Song Joong-Ki filmde, Kore Bağımsızlık örgütünün bir üyesi olan Park Moo-Young karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, bağımsızlık grubunun bir üyesini kurtarmak için "Battleship Island” gemisinin içine sızar ve halkın bağımsızlığını kazanması için gemidekilere önderlik eder.

Lee Jung-Hyun filmde, Lee Kang-Ok (Hwang Jung-Min), Choi Chil-Sung (So Ji-Sub) ve Park Moo-Young (Song Joong-Ki) ile beraber "Battleship Island" gemisinden kaçmaya çalışan Mal-Yeon karakterini canlandırmaktadır.

Filmin bu yılın Temmuz ayında Güney Kore’de gösterime girmesi planlanılıyor.

 

Kaynak: CJEntertainment