"Manhole" Dizisinin Yeni Bir Afişi Yayımlandı
  • alie
  • 4-08-2017, 11:44


Başrollerinde 'JYJ' grubundan Kim Jae-Joong ve 'After School' grubunun eski üyesi Uee’nin rol aldığı "Man-Hole: Feel So Good" dizisinin yeni bir afişi yayımlandı.


Dizi, bir zaman gezgini olan Bong Pil (Kim Jae-Joong) etrafında dönmektedir. Bong Pil bir hafta içinde gerçekleşecek bir düğünü engelleyebilmek için geçmiş ile günümüz arasında dolaşmaya başlar.

Yayımlanan afişte Bong Pil’in bisikletini (Kim Jae-Joong) şimdiki zamandan geçmişteki Kang Soo-Jin’e (Uee) doğru sürdüğü görülmektedir.

Kim Jae-Joong dizide 3 yıldır devlet memurluğu sınavına hazırlanan Bong Pil karakterini canlandırmaktadır. O, 3 yıldır devlet memurluğu sınavına hazırlanmasına karşın sınava çalışmaktan memnun değildir. Bu yüzden mahalleli tarafından işsiz güçsüz hovarda birisi olarak anılmaktadır. O, bir posta müdürü olan babasına büyük oranda bağlı olan daha olgunlaşmamış birisidir. O, Kang Soo-Jin’i (Uee) 28 yıldır tek taraflı olarak sevmektedir.

Uee dizide Bong Pil’in (Kim Jae-Joong) kapı komşusu olan Kang Soo-Jin karakterini canlandırmaktadır. O ve Bong Pil 28 yıldır arkadaştır. O, geçen 28 yıl boyunca Bong Pil ile arasına bir duvar örmüştür. Ancak buna rağmen Bong Pil uzun zamandır ona âşıktır. Bununla birlikte Soo-Jin yakın zamanda başka birisi ile evlenecektir. Onun evlilik tarihi yaklaştıkça Bong Pil’in kendisine olan sevgisini başka bir bakış açısıyla görmeye başladıktan sonra duyguları alt üst olacaktır.

Dizinin ilk bölümünün 9 Ağustos’ta yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki