Seol Hyun, Film Partneri Kim Nam-Gil’in Korkutucu Karakterini Tarif Etti


'AOA' gurubundan Seol Hyun, yakın zamanda Kim Nam-Gil ile birlikte çalışması hakkında ilginç düşüncelerini paylaştı!


23 Ağustos’ta, gösterimi yaklaşmakta olan "Memoir of a Murderer" (Eylül’de gösterime girecek) filmi hakkında, yönetmen Won Shin-Yeon, Sol Kyung-Gu, 'AOA' gurubundan Seol Hyun ve Oh Dal-Soo’nunda aralarında bulunduğu V Live yayınını yaptı.

Filmde, daha önce de yaş farkından bahsetmiş olan Seol Hyun, Kim Nam-Gil ile bir çifti canlandırıyor. Yayın sırasında Seol Hyun, Kim Nam-Gil hakkında gülerek şunları söyledi: "Film çekilmeden önce bile o şaka yapardı ve atmosfer mutlu olurdu. Ama kameralar çekime başlar başlamaz, gözlerindeki görünüm 180 derece değişti. Korkunç tarafını bir kez gördükten sonra bile gülmesi korkutucu oldu. Film bittikten sonra ise hala korkunçtu. Konuşurken gülümsediğinde korkunçtu”.

"Memoir of a Murderer", Kim Young-Ha’nın romanından uyarlanan bir gerilim filmidir. Filmin, Eylül ayında gösterime girmesi planlanmaktadır.

NOT: Kim Nam-Gil, şu sıralar "Live Up to Your Name, Dr.Heo" (Deserving of the Name) dizisindeki komik Dr. Heo karakteri ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

 

Kaynak: soompi