"Because This Is My First Life" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı ve Afiş Çekimlerinden Götüntüler
  • Maysa
  • 15-09-2017, 16:52


Başrollerini Lee Min-Ki ve Jung So-Min’nin paylaştığı "Because This Is My First Life" dizisinin üçüncü fragmanı ve çiftlerin dikkat çekildiği afiş çekimlerinden görüntüler yayımlandı.


Dizide, 30’lu yaşlardaki bekâr insanların hayat ile olan mücadelesi gerçekçi ve komik bir şekilde ele alınmaktadır.

Lee Min-Ki dizide 30’lu yaşların başında bekâr bir erkek olan Nam Se-Hee karakterini canlandıracaktır. O, 'bekârlık sultanlıktır' misali evlenmemeyi seçmiştir. Bir ev sahibi olmasına rağmen ipotek borcu bir hayli fazladır. Bir şekilde Yoon Ji-Ho (Jung So-Min) ile aynı evi paylaşmaya başlar ve ikisi ev arkadaşı olur.

Jung So-Min dizide 30’lu yaşların başında bekâr bir kadın olan Yoon Ji-Ho karakterini canlandırmaktadır. Kendisi bir ev sahibi değildir ve ev sahibi olan insanlara gıpta ile bakmaktadır. Yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden ise birileri ile randevuya çıkma seçeneğini elemiştir.

Ayrıca dizide Esom, Park Byung-Eun, Kim Ga-Eun ve Kim Min-Suk yardımcı karakterleri canlandırmaktadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Rude Miss Young-Ae" ve "Let's Eat" serilerinin yanı sıra "Let's Fight Ghost" dizisinin yönetmeni Park Joon-Hwa oturmaktadır. Dizinin senaristliğini ise "Flower Boy Ramen Shop", "The Queen of Office" ve "Ho-Gu's Love" dizilerini kaleme alan Yoon Nan-Joong yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 9 Ekim’de yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1), (2)