Lee Jong-Suk ve Suzy’in "While You Were Sleeping" Dizisinden Karakter Afişleri Yayımlandı
  • alie
  • 18-09-2017, 14:39


Başrollerini Lee Jong-Suk ve 'Miss A' grubundan Suzy'in paylaştığı "While You Were Sleeping" dizisinin iki karakter afişi yayımlandı.


Dizi, rüyalarında başkaların başına gelen talihsiz olayları görebilen bir kadın (Suzy) ile kadının rüyalarının gerçekleşmesini önlemek için elinden gelen her şeyi yapan (Lee Jong-Suk) bir savcının hikâyesini anlatmaktadır.

Lee Jong-Suk dizide patavatsız ve duygularını belli etmeyen ceza savcısı Jung Jae-Chan karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri antisosyal birisidir. Bu yapısı davaları incelerken duygularını katmamasını sağlar ve böylece kariyerinde profesyonel olarak anılmasını sağlar. O, ortaokul yıllarındayken notları son derece berbattı ve hep sınıfın sonuncusu olurdu. Ancak babasının beklentilerini karşılamak için çok çalışarak savcı olmuştur. Onun karakter afişinde, "Değiştirdiğim geleceğe… kimse inanmayacak..."  yazmaktadır.

Suzy dizide rüyaları gerçekleşen Nam Hong-Joo karakterini canlandırmaktadır. O, evini nadiren terk eder ve dolayısıyla işsiz birisidir. O, kendini bildi bileli rüyalarında gördüğü olaylar gerçekleşmektedir. Bu yüzden de diken üstünde bir hayat yaşamaktadır. Rüyalarındaki olumsuz olayları değiştirmenin mümkün olmadığını düşündüğünden dolayı bu olaylardan her zaman uzak durmaktadır. Onun karakter afişinde Jae-Chan'a (Lee Jong-Suk) itafen, "Başka kimse yok… ama sen…"  yazmaktadır.

Dizide Suzy ve Lee Jong-Suk’un yanı sıra Lee Sang-Yeob, Ko Sung-Hee, Jung Hae-In ve Shin Jae-Ha de rol almaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 27 Eylül’de yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1)