KBS2’nun Yaklaşan Hukuk Konulu "Witch’s Court" Dizisinin Karakter Afişleri Yayımlandı
  • Maysa
  • 25-09-2017, 14:54


Başrollerinde Jung Ryeo-Won ve Yoon Hyun-Min’in rol aldığı "Witch’s Court" dizisinin 3 karakter afişi yayımlandı.


Dizi, yalnızca cinsel suçlarla uğraşan özel bir bölümün etrafında dönmektedir.

Jung Ryeo-Won dizide 7 yıldır savcı olarak görev alan Ma Yi-Deum karakterini canlandırmaktadır. Yi-Deum alanında agresif soruşturma yöntemlerinin yanı sıra etkili ve her zaman davaları kazanan bir baş savcı olarak tanınmaktadır. Onun karakter afişinde, "Kazanmak adalete yaraşır. Savcı, davayı kazanarak adaleti yerine getirir."  yazmaktadır.

Yoon Hyun-Min dizide çaylak bir savcı olan Yeo Jin-Wook karakterini canlandırmaktadır. Güçlü adalet duygusundan dolayı doktor olmaktan vazgeçip hukuk okumuştur. Onun karakter afişinde, "Adalet kazanır. Savcı, mağdurlar için suçluları cezalandırır."  yazmaktadır.

Jeon Kwang-Leol dizide bir savcı olan Jo Gab-Soo karakterini canlandırmaktadır. Soğuk bir karizmaya sahip olan Gab-Soo adalete önem vermemektedir. Onun karakter afişinde, "Zafer, zaferdir. Temiz bir zafer veya kirli bir zafer diye bir şey yoktur."  yazmaktadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Marry Me, Mary!" dizisinin yönetmeni Kim Young-Kyoon oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "The Time We Were Not In Love" dizisini kaleme alan Jung Do-Yoon yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 9 Ekim’de yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1)