İlk Sezonu ile İzleyiciyi Ekrana Kitleyen Suç Dizisi "Bad Guys 2"nun İlk Fragmanı Yayımlandı
  • Maysa
  • 29-09-2017, 17:29


OCN’in hit dizisi "Bad Guys"ın 2. Sezonu "Bad Guys 2"nun ilk fragmanı yayımlandı.


2014 yapımı "Bad Guys" dizisinin 2. sezonu ilk sezonundan farklı bir oyuncu kadrosuna sahip dizi, artan şiddet suçları ile mücadelede etmek için savcı Woo Je-Moon’un (Park Joong-Hoon) sert adamlardan oluşturduğu bir ekibin etrafında dönmektedir. Oluşturduğu ekibin üyeleri; Heo Il-Hoo (Joo Jin-Mo), Jang Sung-Cheol (Yang Ik-June), No Jin-Pyeong (Kim Moo-Yul) ve Han Gang-Joo (Ji Soo).

Park Joong-Hoon dizide bir savcı olan Woo Je-Moon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, adalete oldukça önem veren birisidir.

Kim Moo-Yul dizide bir savcı olan No Jin-Pyeong karakterini canlandırmaktadır. O, Seowon Bölge Savcılıkları ofisinde çalışmaya başlar.

Joo Jin-Mo dizide eski bir mafya çetesinin üyesi olan Heo Il-Hoo karakterini canlandırmaktadır.

Yang Ik-June dizide bir dedektif olan Jang Sung-Cheol karakterini canlandırmaktadır.

Ji Soo dizide bir hapishanede mahkûm olan Han Gang-Joo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri hapse ailesi için girmiştir. Ancak yanlış bir hayat yaşadığını fark eder ve değişmeye karar verir.

Dizinin yönetmen koltuğunda ilk sezondan farklı bir isim otururken dizinin senaristinde bir değişiklik yok. Dizinin yönetmenliğini "Squad 38" dizisinde yönetmenlik yapan Han Dong-Hwa yapmaktadır. Yönetmen Han Dong-Hwa, "Bad Guys" serisinin senaristi Han Jung-Hoon ile "Squad 38" dizisinde beraber çalışmıştı.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın Aralık ayında yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1)