"A Korean Odyssey" Dizisinin Ekibine İki Yeni Yönetmen Katıldı
  • Maysa
  • 28-12-2017, 14:40

tvN’in olaylarla başlayan dizisi "A Korean Odyssey"in yapım ekibine iki yeni yönetmenin katıldığı bildirildi.

27 Aralık’ta diziden bir kaynak Ilgan Sports’a, "Gu Family Book" dizisinin yönetmenliğini ortaklaşa yapan yönetmen Shin Woo-Chul ve yönetmen Kim Jung-Hyun’un "A Korean Odyssey"in yapım ekibine katıldığını açıkladı. Ekibe yeni katılan iki yönetmen hali hazırda dizinin yönetmenliğini yapan Park Hong-Kyun’a yardım edecek.

tvN’in temsilcilerinden biri yönetmen Kim Jung-Hyun’un dizinin yapım ekibine katıldığını ve mevcut yönetmen Park Hong-Kyun ile beraber çalışacağını doğruladı.

Kim Jung-Hyun ve Shin Woo-Chul, "Gu Family Book" dizisinde sergiledikleri yönetmenlikleri ile fantastik ve tarihi yapımlarda yetenekli olduklarını kanıtlamışlardı. Bunun yanı sıra yönetmen Shin Woo-Chul "Gentleman's Dignity" ve "Secret Garden" dizilerinin yönetmenliğini yapmıştır. Bazı kaynaklar yönetmen Shin Woo-Chul ve yönetmen Kim Jung-Hyun’u dizinin yapım ekibinde gösterirken bazı kaynaklar sadece yönetmen Kim Jung-Hyun’u göstermektedir.

Ayrıca, her iki yönetmen "Gu Family Book" dizisinde dizinin başrol oyuncusu Lee Seung-Gi ile birlikte çalışmıştı.

Bu arada, "A Korean Odyssey"in 23 Aralık’ta yayımlanan 2. bölümünde en büyük yapım hatalarından biri yapıldı. Buna ek olarak, dizinin yapım ekibinden bir personel çalışırken dizi setinde ağır bir şekilde yaralandı. Ayrıca, dizi zayıf yapımından ve yönetim şeklinden oldukça ağır eleştiriler alıyordu.

Dizinin 3. bölümü 30 Aralık’ta yayımlanacak ve 4. bölümü bir hafta ertelenerek 6 Ocak’ta yayımlanacak.

İlgili Haber: "A Korean Odyssey" Dizisinin 4. Bölümü 1 Hafta Ertelendi

 

Kaynak: (1), (2)