"Descendants of the Sun" Dizisinin Sevilen Çifti "Mr. Sunshine"da Konuk Oyuncu Olarak Yer Alacak
  • Maysa
  • 12-01-2018, 14:10

Goo-Won çifti tekrar bir araya geliyor!

2016 yapımı "Descendants of the Sun" dizisinde bir çifti canlandıran Jin Goo ve Kim Ji-Won’un birbirleri ile olan uyumu çok sevilmişti.

"Descendants of the Sun" dizisinin senaristliğini Kim Eun-Sook ve yönetmenliğini Lee Eun-Bok yapmıştı. "Mr. Sunshine" dizisinde de beraber çalışan senarist Kim Eun-Sook ve yönetmen Lee Eun-Bok "Mr. Sunshine" dizisinde Goo-Won çiftini tekrar bir araya getiriyor.

Bu konu ile ilgili ilk haberi 12 Ocak’ta TVReport yaptı ve ardından "Mr. Sunshine" ekibi haberi doğruladı. Kim Ji-Won’un ajansı ise bu konu ile alakalı olarak dizinin çekimleri henüz başlamadığı için kesin bir konsept ortaya koymanın doğru olmadığını bildirdi.

Başrollerinde Lee Byung-Hun ve Kim Tae-Ri’nin rol aldığı dizi, 1900’lü yılların başında, Kore’nin Japon işgalinden önceki döneminde geçmektedir. ABD’nin 1871 tarihinde Joseon'daki seferi sırasında, Joseonlu bir çocuk bir Amerikan savaş gemisi tarafından kurtarılır ve Amerika'ya götürülür. Bir yetişkin olduğunda Joseon’a geri döner. Burada bir Amerikan askeri olarak konuşlandırılır ve bir aristokrat aileden gelen kadına âşık olur.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın Temmuz ayında yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1), (2)