Kang Dong-Won, Han Hyo-Joo, Jung Woo-Sung ve Daha Fazlasının Yer Aldığı "Jin-Roh: The Wolf Brigade" Filminin İlk Afişleri Yayımlandı

Ana kadrosunda Kang Dong-Won, Han Hyo-Joo, Jung Woo-Sung, Kim Moo-Yul, Han Ye-Ri, Minho ve usta oyuncu Heo Jun-Ho’nun yer aldığı "Jin-Roh: The Wolf Brigade" filminin ilk iki afişi yayımlandı.

Film, Kuzey Kore ve Güney Kore’nin birleşme kararından sonra gelişen olayları konu almaktadır. 2029 yılında Kuzey Kore ve Güney Kore hükümeti birleşerek bir devlet kurmayı kabul eder. Son 5 yıldır da bunun için hazırlıklar yapılmaktadır. Bu arada, birleşmeyi destekleyen ve bu birleşmeye karşı çıkanlar olmak üzere insanlar iki gruba ayrılır ve büyük tartışmalar meydana gelir. 'Sect' adı altında birleşmeye karşı olan bir terör örgütü ortaya çıkar ve terörist eylemlerde bulunmaya başlar. Dahası elinde büyük bir güç barındıran hükümet istihbarat ajansıda birleşmeye karşıdır. Bunun üzerine özel bir polis gücü oluşturulur.

Yayımlanan her iki afişte, "Savunmak ve saldırmak için kullanılan insana kurt denir"  yazmaktadır.

Filmin yönetmen koltuğunda "The Good, The Bad, The Weird", "I Saw The Devil" ve "A Tale of Two Sisters" ve "The Age of Shadows" filmleri ile tanınan yönetmen Kim Jee-Woon oturmaktadır. Ayrıca film, yönetmenliğini ve senaristliğini Hiroyuki Okiura’nın yaptığı 1999 yapımı "Jin-Roh: The Wolf Brigade" adlı Japon bir animeye dayanmaktadır.

Filmin bu yılın Temmuz ayında Güney Kore’de gösterime girmesi planlanılıyor.


Kaynak: (1), (2)