Choi Soo-Young ve Yoon Sang-Hyun "Girl Cops" Filminin Kadrosunda

Yaklaşan "Girl Cops" filminin çekimlerine başlandı.

Filmin dağıtım şirketi CJ Entertainment’in yaptığı açıklamaya göre filmin kadrosu tamamlandı ve filmin çekimlerine 5 Temmuz’da başlandı.

Filmin ana kadrosunda Ra Mi-Ran, Lee Sung-Kyung, Yoon Sang-Hyun, 'Girls’ Generation' grubundan Choi Soo-Young, Yeom Hye-Ran, Wi Ha-Jun, Joo Woo-Jae, Kang Hong-Seok ve Kim Do-Wan yer almaktadır.

Komedi-aksiyon türündeki film, hiç beklenmedik bir şekilde kendilerini bir suç mahallinin ortasında bulan ve suçluları yakalamak için beraber çalışmaya başlayan iki polisin etrafında dönmektedir.

Ra Mi-Ran filmde kıdemli bir dedektif olan Mi-Young karakterini canlandırmaktadır. Bir zamanların efsanevi dedektifiydi ancak evlendikten sonra bir polis karakolunun kamu hizmet merkezinde görev almaya başlamıştır.

Lee Sung-Kyung filmde çaylak bir dedektif olan Ji-Hye karakterini canlandırmaktadır. Bir dava üzerindeyken büyük bir sorun çıkarır ve bir polis karakolunun kamu hizmet merkezine sürülür. Mi-Young (Ra Mi-Ran) ile beraber bir suç davasının üzerinde çalışmaya başlar.

Yoon Sang-Hyun filmde Mi-Young’ın (Ra Mi-Ran) her zaman yanında olan eşi Ji-Chul karakterini canlandırmaktadır. Oyuncu en son MBC’nin "Hold Me Tight" dizisinde rol almıştı.

 Choi Soo-Young filmde Mi-Young’ın (Ra Mi-Ran) yeni atandığı kamu hizmet merkezinde görev yapan dedektif Jang-Mi karakterini canlandırmaktadır. 'gül' anlamına gelen adının tam tersi bir karaktere sahiptir. Ağzı bozuk, sert ve oldukça cesur bir dedektiftir.

Yeom Hye-Ran filmde karizmatik bölüm başkanını, Wi Ha-Jun, Joo Woo-Jae, Kang Hong-Suk ve Kim Do-Wan filmde Mi-Young (Ra Mi-Ran) ve Ji-Hye’nin (Lee Sung-Kyung) peşinde olduğu dört suçluyu canlandırmaktadır.

Filmin önümüzdeki yıl Güney Kore’de gösterime girmesi planlanılıyor.


Kaynak: (1)