Kim Ji-Suk’un "Top Star Yoo Baek" Dizisinde Rol Alacağı Kesinleşti

Kim Ji-Suk’un "Top Star Yoo Baek" dizisinde erkek başrol karakteri canlandıracağı kesinleşti.

Dizi, büyük bir skandal çıkardıktan sonra bir adaya kaçan oldukça popüler bir ünlünün etrafında dönmektedir. Burada, sıcak kalpli ada sakinleri ile tanışır ve ada sakini olan bir kadına âşık olur.

Kim Ji-Suk dizide popüler bir ünlü olan Yoo Baek karakterini canlandıracak. Yoo Baek, eski bir idol grubunun bir üyesiydi. Ancak şimdi hem popüler bir şarkıcı hem de popüler bir oyuncudur. Ününe ün katmak için iyi bir insan olmaya çalışmamaktadır. Egoist birisidir ve karşısındakini incitecek olsa bile acımasızca dürüst davranmaktadır. Genç yaştayken yaşadığı bir travma sonrasında insanlara karşı güven sorunlara yaşamaya başlar. Bir gün, büyük bir skandala neden olur ve sular durulana kadar uzak bir adaya gönderilir.

Geçtiğimiz günlerde Jeon So-Min’e dizide kadın başrol karakteri canlandırması için teklif götürüldüğü ve Lee Sang-Yeob’un dizide yardımcı erkek karakteri canlandıracağı açıklanmıştı. Jeon So-Min, teklifi değerlendirme aşamasındadır.

İlgili Haber: Lee Sang-Yeob Yeni Bir Dizide Rol Alacak

Dizinin yönetmen koltuğunda "Age Ending in Nine Boy" dizisinin yönetmeni Yoo Hak-Chan oturmaktadır. Dizinin senaristliğini Lee So-Jung ve Lee Si-Eun yapmaktadır. Lee Si-Eun "Rude Miss Young-Ae Sezon 12" ve "High Kick! 3" dizilerini kaleme almıştı.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın Kasım ayında yayımlanması planlanılıyor.


Kaynak: (1), (2)