Yeo Jin-Goo ve Lee Se-Young Yeni Bir Dizide Beraber Rol Alacak

Yeo Jin-Goo ve Lee Se-Young’ın bir filmden uyarlama olan "Masquerade" dizisinde başrol karakterleri canlandıracakları açıklandı.

Dizi, başrollerinde Lee Byung-Hun, Han Hyo-Joo ve Ryoo Seung-Ryong’un rol aldığı, 2012 yapımı, ödüllü film, "Masquerade"den uyarlamadır.

Yeo Jin-Goo dizide birbirine tıpa tıp benzeyen Kral Gwanghae ve Ha-Sun karakterlerini, Lee Se-Young dizide Kraliçe Yoo So-Woon karakterini canlandıracak.

Dizi, bir uyarlama olsa da senaryoda önemli değişiklikler olacağı bildirildi.

Filmin orjinal konusu şöyledir: Kral Gwanghae, sarayda olmadığı zamanlarda onun yerine geçmesi için kendisine tıpa tıp benzeyen birisinin bulunmasını emreder. Ardından, krala tıpa tıp benzeyen Ha-Sun adında bir soytarı bulunur. Kral, geceleri sarayın dışındaki sevgilisinin evine giderken Ha-Sun kralın yerine tahta oturur. Ancak bir gün, kral zehirlenir ve bilinçsizce yatar. Artık Ha-Sun kral iyileşene kadar kralın tahtında oturmak zorunda kalır. Bu süre zarfında, sahte kral ile Kraliçe Yoo So-Woon birbirlerine âşık olur.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Money Flower", "Golden Pouch", "Glamorous Temptation" ve "Warm and Cozy" dizilerinde çalışmış olan Kim Hee-Won oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün önümüzdeki yılın Ocak ayında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1), (2)