Cha Eun-Woo ve Shin Se-Kyung Yeni Bir Dizide Birlikte Rol Alabilir

'Astro' grubundan Cha Eun-Woo, romantik-tarih türündeki "Rookie Historian Goo Hae Ryun" adlı yeni bir dizide rol alabilir.

7 Şubat’ta, Cha Eun-Woo’nun ajansı, Fantagio Entertainment, Cha Eun-Woo’nun söz konusu diziden teklif aldığını doğruladı. Ayrıca şarkıcı-oyuncunun teklifi olumlu bir şekilde değerlendirdiğini bildirdi.

Dizi, 19. yüzyıl'da, kadın olduğu için hoş karşılanmamasına rağmen tarihsel kayıtlar yazan Goo Hae-Ryung’un etrafında dönmektedir. Hae-Ryung, cinsiyet ayrımcılığına, cinsiyetten kaynaklı ön yargılara ve toplumsal statü ayrımcılığına karşı mücadele eder.

Cha Eun-Woo eğer teklifi kabul ederse dizide Prens Yi Rim karakterini canlandıracak. Hayatı boyunca hiç romantik bir ilişkisi olmamıştır. Ancak gerçek kimliğini saklayarak kaleme aldığı romantik türündeki romanlar ile Hanyang şehrinde oldukça popülerdir. Bir prens ve popüler bir roman yazarı olarak iki farklı hayat sürerken Goo Hae-Ryung ile tanışır ve ona âşık olur.

Geçtiğimiz günlerde, Shin Se-Kyung’un ajansı, Shin Se-Kyung’a dizide Goo Hae-Ryung karakterini canlandırması için teklif aldığını doğrulamıştı.

Kaynak: (1)