Park Sung-Woong, Lee Seol ve Lee El’in "When the Devil Calls Your Name" Dizisinde Rol Alacakları Kesinleşti

Park Sung-Woong, Lee Seol ve Lee El "When the Devil Calls Your Name" dizisinin ana kadrosuna katıldı.

Dizi, ruhunu şeytana satan ünlü bir bestecinin (Jung Kyoung-Ho) etrafında dönecek. Kariyerinde ve hayatında başarılı olabilmek için 10 yıl önce ruhunu şeytana satar. Şeytan ile yaptığı sözleşmenin bitmesine birkaç gün kala, kariyerindeki ve hayatındaki başarısını, bir kızın yeteneğini çalarak elde ettiği öğrenir. Hem kendi hayatı hem de hayatını çaldığı kız için şeytanla mücadele etmeye başlar.

Park Sung-Woong dizide popüler bir oyuncu olan Mo Tae-Kang karakterini canlandıracak. Kariyerinde ve hayatında başarılı olabilmek için ruhunu şeytana satmıştır. Ha Lip (Jung Kyoung-Ho) ile bir çatışma içerisindedir.

Lee Seol dizide tanınmamış bir şarkıcı-söz yazarı olan Lee Kyung karakterini canlandıracak. Kötü bir aileye sahip olduğu için 18 yaşında hapishaneye girer ve zor bir hayatı olur. İyi kalpli birisidir ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Ünlü bir şarkıcı olma hayallerinin peşinden koşarken Ha Lip (Jung Kyoung-Ho) ile karşılaşır. Ha Lip’in yardımı ile dünya onu tanıdığında hayatı değişir.

Lee El dizide Soul Entertainment adlı bir eğlence ajansının CEO’su olan Ji Seo-Yeong karakterini canlandıracak. İyi bir kariyer kadınıdır ve Ha Lip (Jung Kyoung-Ho) onun ajansına bağlıdır. Ha Lip ona herkesten daha çok güvenmektedir.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Circle" dizisinin yönetmeni Min Jin-Ki oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Come Back Mister" dizisini kaleme alan No Hye-Yeong yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın ilk yarısında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1)