Yeo Jin-Goo ve IU "Hotel del Luna" Dizisinde Birlikte Rol Alabilir

Oyuncu Yeo Jin-Goo’ya Hong Kız Kardeşlerin "Hotel del Luna" adlı yeni dizisinde erkek başrol karakteri canlandırması için teklif götürüldü.

15 Şubat’ta, Yeo Jin-Goo’nun ajansı, Janus Entertainment, söz konusu diziden Yeo Jin-Goo’nun teklif aldığını doğruladı. Ayrıca oyuncunun şuanda teklifi incelediğini bildirdi.

Fantastik türündeki "Hotel del Luna", yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, hayaletli bir otelde yaşamak zorunda kalan bir kadının etrafında dönmektedir. Bir adam beklenmedik bir şekilde bu otelde yönetici olarak çalışmaya başlar.

Yeo Jin-Goo eğer teklifi kabul ederse dizide 'Hotel del Luna'nın yeni yöneticisini canlandıracak. Eskiden seçkin bir oteli işletmekteydi. Ancak yaşadığı talihsiz bir olaydan sonra işlettiği oteli bırakmak zorunda kalır.

Bu arada, geçtiğimiz aylarda oyuncu-şarkıcı IU’ya dizide kadın başrol karakteri canlandırması için teklif götürülmüştü. IU eğer teklifi kabul ederse dizide 'Hotel del Luna'nın CEO’sunu canlandıracak.

İlgili Haber: IU’ya Teklif Götürülen Hong Kız Kardeşlerin Yeni Dizisi Hakkında Ayrıntılar Açıklandı

İki kız kardeş olan Hong Jung-Eun ve Hong Mi-Ran’ın ('Hong Kız Kardeşler' olarak bilinmektedir)  daha önce, "You're Beautiful", "My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox", "The Greatest Love", "Big", "The Master's Sun", "Warm and Cozy" ve "A Korean Odyssey" dizilerini kaleme almıştı.

Dizinin yönetmen koltuğunda "While You Were Sleeping", "Doctors" ve "You Who Came From the Stars" dizilerinin yönetmeni Oh Choong-Hwan oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın ikinci yarısında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1), (2)