"Abyss" Dizisinin İlk Fragmanları Yayımlandı

Başrolünü Park Bo-Young ve Ahn Hyo-Seop’un paylaştığı "Abyss" dizisinin iki karakter fragmanı yayımlandı.

Dizi, gizemli yuvarlak bir nesne sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Se-Yeon (Kim Sa-Rang) ve Cha-Min (An Se-Ha) karıştıkları bir olay sonucunda hayatlarını kaybederler. İkisi de 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde başka bedenlerde yeniden hayata dönerler. Ancak Se-Yeon dillere destan bir güzelliğe sahipken sıradanlaşır (Park Bo-Young), Cha-Min hiç çekici biri değilken oldukça yakışıklı (Ahn Hyo-Seop) birisi olur. İkili katillerinin peşine düşer.

Ko Se-Yeon karakterini canlandıran Park Bo-Young'ın karakter fragmanında, Park Bo-Young ciddi bir ses tonu ile "Abyss beni tekrar hayata döndürdü..."  der. Ancak ardından önce üzgün sonra kızgın bir şekilde "Ama... neden görünüşüm değişti?"  diye sorar.

Cha-Min karakterini canlandıran Ahn Hyo-Seop'un karakter fragmanında, Ahn Hyo-Seop hem heyecanlı hemde müteşekkir bir şekilde şunları söyler; "Abyss. Onun sayesinde bu görünüm ile tekrar hayata döndüm. Teşekkür ederim."

Dizinin senaristliğini "Rude Miss Young-Ae" serisinin 9. ve 10. sezonunu kaleme alan Moon Soo-Yun yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün Mayıs ayında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1)