Ji Sung ve Lee Se-Young’un "Doctor Room" Dizisinde Rol Alacakları Kesinleşti

Ji Sung ve Lee Se-Young, SBS’in "Doctor Room" adlı yeni dizisinde başrolü paylaşacak.

Geçtiğimiz aylarda, her iki oyuncuya dizide rol alması için teklif götürüldüğü doğrulanmıştı.

İlgili Haber: Lee Se-Young ve Ji Sung Yeni Bir Dizide Birlikte Rol Alabilir

Dizi, ağrı tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir grup doktorun etrafında dönmektedir. Bu doktorlar, hastaların çektiği gizemli ağrıların nedenini bulmaya çalışırlar.

Ji Sung dizide dahi bir anesteziyoloji uzmanı olan Cha Yo-Han karakterini canlandıracak. Aynı zamanda, tıp fakültesinin en genç anesteziyoloji profesördür. Hastalara 10 saniyede başarılı teşhisler koyduğu için ona '10 Saniye' lakabını takmışlardır.

Lee Se-Young dizide Cha Yo-Han (Ji Sung) ile birlikte anesteziyoloji bölümünde doktor olarak çalışan Kang Si-Young karakterini canlandıracak. Tıp fakültesinde, her zaman sınıfının en iyileri arasında yer almıştır. İyi bir doktor olmasını sağlayan yeteneklerini soğukkanlı ve akılcı olan annesinden, hastalara karşı sıcak tutumunu ise empati kurma ve dinleme becerisi harika olan babasından almıştır.

Dizinin yönetmen koltuğunda "I Can Hear Your Voice", "Gabdong", "Pinocchio", "The Time We Were Not In Love" ve "Still 17" dizilerinin yönetmeni Jo Soo-Won oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Hyde Jekyll, Me" dizisini kaleme alan Kim Ji-Woon yapmaktadır.

Dizinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlandı ve Ji Sung dizinin çekimlerine 18 Nisan’da katılacak.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın Temmuz ayında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1), (2)