Ji Chang-Wook "City of Stars" Dizisinde Rol Alabilir

Askerden terhis olmasına sayılı günleri kalan Ji Chang-Wook’a "City of Stars" dizisinden teklif götürüldü.

17 Nisan’da, Ji Chang-Wook’un ajansı konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: "[Ji Chang-Wook] birçok dizi ve film projesinden teklif aldı ve oyuncumuz şuanda onları inceleme sürecindedir. "City of Stars" dizisi de onun teklif aldığı projelerden birisidir. Hâlâ askeri bir pozisyonda olduğu için herhangi bir resmi faaliyeti veya programı hakkında konuşurken dikkatli davranıyor."

Ji Chang-Wook, 27 Nisan’da askerden terhis olacak.

Dizi, gökyüzünün özlemini çeken iki adamın, bir astronot eğitim projesinin parçası olarak seçilmesinin ardından gelişen olayları konu almaktadır.

Bu yılın başlarında Byun Yo-Han’ın dizide rol alacağı açıklanmıştı. Ancak ilerleyen zamanlarda oyuncunun dizinin kadrosundan ayrılma kararı aldığı bildirilmişti.

İlgili Haber: Byun Yo-Han Uzay Konulu Yeni Bir Dizide Rol Alacak

Dizinin yönetmen koltuğunda ünlü film yönetmeni Jang Jin oturmaktadır. Ayrıca dizi, Hong Kong'daki bir şirketten 10 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Bunun yanı sıra 30’dan fazla ülke ile ön satış anlaşmaları yapıldı.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın ikinci yarısında yayımlanması planlanılıyor. Dizi yayımlanmaya başlamadan önce tüm çekimleri ve yapımı bitirilecek. Ayrıca dizinin hangi yayın kanalı aracılığı yayımlanacağı henüz kararlaştırılmadı.

Kaynak: (1)