"Watcher" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı
  • Maysa
  • 10-06-2019, 15:47

Başrollünü Han Suk-Kyu, Seo Kang-Joon ve Kim Hyun-Joo’nun paylaştığı, OCN’in "Watcher" adlı yeni dizisinden Seo Kang-Joon’un karakter fragmanı yayımlandı.

Dizi, trajik bir olay yüzünden hayatları mahvolan üç kişinin etrafında dönmektedir. Bu üç kişi, yolsuzluk olaylarına karışan polisleri bulmak için kurulan bir soruşturma ekibinin üyesi olur ve böylece hayatlarını mahveden trajik olayın perde arkasını gün yüzünde çıkarmak için birlikte çalışmaya başlar.

Seo Kang-Joon dizide bir polis memuru olan Kim Young-Koon karakterini canlandırmaktadır. Mobil devriye ekibinin bir üyesidir. Soğuk kalpli bir insan gibi görünmesine karşın aslında oldukça sıcak kalpli, duygularını belli etmeyen bir insandır. Diğer insanlarla yakın bir ilişki kurmaktan kaçınmaktadır. Bir gün, unutmaya çalıştığı trajik bir olayla ilgisi olan Do Chi-Gwang (Han Suk-Kyu) ile karşılaşır. Bu trajik olayı unutup kaçmaya çalışmaktan vazgeçer. Böylece Do Chi-Gwang ile tanışmak ve bu trajik olayın arkasındaki gerçeği bulmak için içişleri soruşturma ekibine katılır.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Rooftop Prince", "Mrs. Cop", "Stranger", "Memories of the Alhambra" dizilerinin yönetmeni Ahn Gil-Ho oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Spy" ve "The Good Wife" dizilerini kaleme alan Han Sang-Woon yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün Temmuz ayında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1)