"Moment at Eighteen" Dizisinin İki Yeni Afişi Yayımlandı
  • Maysa
  • 19-06-2019, 14:36

Başrollerini Ong Seong-Wu, Kim Hyang-Gi ve Shin Seung-Ho’nun paylaştığı, JTBC’nin "Moment of Eighteen" adlı yeni dizisinin iki ana afişi yayımlandı.

Dizi, 18 yaşındaki bir grup lise öğrencisinin etrafında dönmektedir. Choi Joon-Woo (Ong Seong-Wu) transfer olduğu yeni okulunda iki öğrencinin hayatına dokunur ve onları içinde bulundukları ruhsal bunalımdan kurtarır.

Ong Seong-Wu dizide bir lise öğrencisi olan Choi Joon-Woo karakterini canlandırmaktadır. Duygularını ifade etmekte zorluk çeken ve yalnız takılmaya alışkın birisidir. Kim Hyang-Gi dizide bir lise öğrencisi olan Yoo Soo-Bin karakterini canlandırmaktadır. Okulunun en iyi öğrencilerinden birisidir. Annesi hayatına egemen olmuştur ve bir gün annesinden bağımsız olduğu bir hayatı düşlemektedir. Shin Seung-Ho dizide bir lise öğrencisi olan Ma Whi-Young karakterini canlandırmaktadır. İlk bakışta mükemmel biri gibi görünmesine karşın bir buhrandadır.

Yayımlanan her iki afişin sloganı olarak şunlar yazmaktadır: "Bu sezonuda atlatabilirsem, bir yetişkin olabilir miyim?"

Dizinin yönetmen koltuğunda "Hip Hop Teacher" dizisinin yönetmeni Sim Na-Yeon oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Girls' Generation 1979", "Ms. Perfect", "All About My Mom" ve "Medical Top Team" dizilerini kaleme alan Yoon Kyung-Ah yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümü 22 Temmuz’da yayımlanacak.

Kaynak: (1)