"When the Devil Calls Your Name" Dizisinin Yeni Afişleri ve Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

Ana kadrosunda Jung Kyoung-Ho, Park Sung-Woong, Lee Seol ve Lee El’in yer aldığı, tvN’in "When the Devil Calls Your Name" adlı yeni dizisinin dört karakter afişi ve ikinci fragmanı yayımlandı.

Dizi, ruhunu şeytana satan ünlü bir bestecinin (Jung Kyoung-Ho) etrafında dönmektedir. Kariyerinde ve hayatında başarılı olabilmek için 10 yıl önce ruhunu şeytana satar. Şeytan ile yaptığı sözleşmenin bitmesine birkaç gün kala, kariyerindeki ve hayatındaki başarısını, bir kızın (Lee Seol) yeteneğini çalarak elde ettiği öğrenir. Hem kendi hayatı hem de hayatını çaldığı kız için şeytanla mücadele etmeye başlar.

Jung Kyoung-Ho dizide ünlü bir besteci olan Ha Rip karakterini canlandırmaktadır. Dahi bir besteci olarak tanınmaktadır. Ancak 10 yıl önce ruhunu şeytana satmıştır. Şeytan ile yaptığı sözleşmenin bitmesine 5 gün kala hayatını teminat olarak göstererek şeytanla baş etmeye çalışır. Onun karakter afişi sloganında şunlar yazmaktadır: "Yeteneğim benim, servetim benim, ruhum benim."

Park Sung-Woong dizide popüler bir oyuncu olan Mo Tae-Kang karakterini canlandırmaktadır. Aslında o, 'Ryu' adı ile bilinen bir şeytandır. Ha Rip (Jung Kyoung-Ho) ile bir çatışma içerisindedir. Onun karakter afişi sloganında şunlar yazmaktadır: "Şeytan, insanın umutsuzluğuyla beslenmektedir. Ruhunu satacak mısın?"

Lee Seol dizide tanınmamış bir şarkıcı-söz yazarı olan Kim Yi-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Kötü bir aileye sahip olduğu için 18 yaşında hapishaneye girer ve zor bir hayatı olur. İyi kalpli birisidir ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Ünlü bir şarkıcı olma hayallerinin peşinden koşarken Ha Rip (Jung Kyoung-Ho) ile karşılaşır. Ha Rip’in yardımı ile dünya onu tanıdığında hayatı değişir. Onun karakter afişi sloganında şunlar yazmaktadır: "O, benim. O, benim şarkım ve Ha Rib’in değil."

Lee El dizide Soul Entertainment adlı bir eğlence ajansının CEO’su olan Ji Seo-Yeong karakterini canlandırmaktadır. İyi bir kariyer kadınıdır ve Ha Rip (Jung Kyoung-Ho) onun ajansına bağlıdır. Ha Rip ona herkesten daha çok güvenmektedir. Onun karakter afişi sloganında şunlar yazmaktadır: "Eski erkek arkadaş. O, kabul edilemez derecede çekici."

Dizinin yönetmen koltuğunda "Circle" dizisinin yönetmeni Min Jin-Ki oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Come Back Mister" dizisini kaleme alan No Hye-Yeong yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümü 31 Temmuz’da yayımlanacak.

Kaynak: (1)