"Mystic Pop-Up Bar" Dizisinin Uzun Fragmanı Yayımlandı
  • Maysa
  • 18-05-2020, 17:29

Ana kadrosunda, Hwang Jung-Eum, Yook Sung-Jae ve Choi Won-Young'un rol aldığı, JTBC’nin "Mystic Pop-up Bar" adlı yeni dizisinin 3 dakika 34 saniyelik uzun fragmanı yayımlandı.

Dizi, gizemli bir pojangmachada (yiyecek-içecek satılan seyyar tezgâh) gerçekleşen olayları konu almaktadır. 'Ssanggab Cart Bar' adlı bu pojangmachanın müşterileri sadece yaşayan insanlar değildir. Ölüler de 'Ssanggab Cart Bar'ın müşterileridir. 'Ssanggab Cart Bar'ın müşterileri, yemek yerken kendileri hakkında konuşur ve iç yaralarını iyileştirmeye çalışır.

Hwang Jung-Eum dizide gizemli 'Ssanggab Cart Bar'ı işleten Wol-Joo karakterini canlandırmaktadır. Yook Sung-Jae dizide bir süpermarkette müşteri hizmetleri çalışanı olan Han Kang-Bae karakterini canlandırmaktadır.

Bu arada dizi, Mükemmellik Ödülü'ne layık görülen ve Daum’da okuyucu tarafından 10 üzerinden 10 puan alan "Ssang Gap Pocha" bir webtoondan uyarlamadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda, "The Package" ve "What Happens to My Family?" dizilerinin yönetmeni Jeon Chang-Geun oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümü, 20 Mayıs’ta yayımlanacak.

Kaynak: (1)