"Flower of Evil" Dizisinin İlk Fragmanları Yayımlandı

Başrolünü Lee Joon-Gi ve Moon Chae-Won’un paylaştığı, tvN’in "Flower of Evil" adlı yeni dizisinin ilk iki fragmanı yayımlandı.

Dizi, karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliği altında yaşayan bir adam (Lee Joon-Gi) ile o adamın (kocasının) peşine düşen bir dedektifin (Moon Chae-Won) etrafında dönmektedir.

Lee Joon-Gi dizide başka birinin kimliği altında yaşayan Baek Hee-Sung karakterini canlandırmaktadır. Evli bir çocuk babasıdır. Kendini eşine ve çocuğuna adamış ve sahip olduğu şeylerden dolayı son derece mutlu biri gibi görünmektedir. Ancak, aslında mutluluk, üzüntü, saygı, hayranlık, empati veya suçluluk gibi duyguları hissedememektedir.

Moon Chae-Won dizide Baek Hee-Sung’un (Lee Joon-Gi) eşi olan Cha Ji-Won karakteri canlandırmaktadır. Bir suç dedektiftir. Minyon yapısı ve çocuksu yüzü ile ilk bakışta suçlularla nasıl başa çıkıp çıkamayacağına dair şüpheler doğursa da meraklı kişiliği sayesinde tehlikeli durumlarda dahi korkmak yerine keyif alır ve agresif suçlularla başa çıkabilmektedir. Bir gün, kocasının geçmişini araştırmaya başlar.

Yayımlanan fragmanlarda, Baek Hee-Sung ve Cha Ji-Won’un birbirlerine karşı hissettikleri duygulardaki ince değişimi konu almaktadır.

Yayımlanan her iki fragmanda da ana karakterler şunları söylemektedir: "Aşıkmış gibi davranan bir adam. Tehlikeyi bile seven bir kadın."

Dizinin ilk bölümü, önümüzdeki Temmuz ayında yayımlanacak.

Kaynak: (1)