"River Where the Moon Rises" Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

Ana kadrosunda Kim So-Hyun, Ji Soo ve Lee Ji-Hoon’un yer aldığı, KBS2’nun "River Where the Moon Rises" adlı yeni dizisinin ikinci fragmanı yayımlandı.

Tarihi bir kayıt olan 'Samguk Sagi'nin ('Kore'nin Üç Krallığının Tarihi') içinde bulunan "On Dal" adlı bir halk masalına dayanan dizi, Goguryeo döneminde geçmektedir. Yeom Ga-Jin (Kim So-Hyun) adıyla da bilinen Prenses Pyeonggang, Goguryeo'yu yöneten ilk kadın olma hayali ile yanıp tutuşan birisidir. Kendisine karşı duyguları olan On Dal’ı (Ji Soo) hedefine ulaşmak için kullanır. Ancak ona karşı hissetmeye başladığı duygular ile sarsılır.

Lee Ji-Hoon dizide elit bir Goguryeo generali olan Go Gun karakterini canlandırmaktadır. Hayatında ilk kez bir kadının kalbini elde etmek ister ve Yeom Ga-Jin’i (Kim So-Hyun) kazanmak için büyük bir mücadeleye girer.

Bu arada, dizide konuk oyuncu olarak yer alan Kang Ha-Neul dizide On Dal’ın babası olan On Hyeob karakterini canlandırmaktadır. Sunnobu kabilesinin reisi ve Goguryeo’nun bir generaldir.

Ji Soo ve Kim So-Hyun daha önce "Page Turner" adlı bir mini dizide başrolü paylaşmıştı. Bu dizi ile ikiliyi tekrar bir arada görebileceğiz.

Dizinin yönetmen koltuğunda, "King Maker: The Change of Destiny", "Different Dreams", "Saimdang, Light's Diary" ve "Bride of the Century" dizilerinin yönetmeni Yun Sang-Ho oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Woman of 9.9 Billion", "Night Light", "Last", "Temptation" ve "Time Between Dog and Wolf" dizilerini kaleme alan Han Ji-Hoon yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümü, bu yılın Şubat ayında yayımlanacak.

Kaynak: (1)