"Navillera" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

Başrolünü Park In-Hwan ve Song Kang’ın paylaştığı, tvN’in "Navillera" adlı yeni dizisinin dördüncü fragmanı yayımlandı.

Aynı adı taşıyan bir webtoondan uyarlama olan dizi, 70 yaşında bale yapmaya başlayan Duk-Chool (Park In-Hwan) ile hayallerinin peşinden giderken kaybolan 23 yaşındaki balet Chae-Rok’un (Song Kang) etrafında dönmektedir.

Park In-Hwan dizide emekli bir postacı olan 70 yaşındaki Duk-Chool karakterini canlandırmaktadır. Derinlerde sakladığı ve hayatı boyunca arzu ettiği bir balet olma hayalini gerçekleştirmeye karar verir.

Song Kang dizide bir balet olan 23 yaşındaki Chae-Rok karakterini canlandırmaktadır. Baleye geç başlamasına rağmen bu konuda olağanüstü bir yeteneğe sahiptir. Bale ile tanışana kadar futbol dışında bir şey düşünmemiştir. Ancak izlediği bir bale gösterisinden sonra ilk kez kelimelerle tarif edemeyeceği bir şey hisseder. Böylece hayatındaki her şey alt üst olur.

"Navillera" adlı webtoon 2016 yılında yayımlanmaya başladı ve 10 üzerinden 9.9 puan aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda "Miss Lee", "Bad Guys 2" ve "Squad 38" dizilerinin yönetmenliğini yapan Han Dong-Hwa oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Tunnel" dizisini kaleme alan Lee Eun-Mi yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümü 22 Mart’ta yayımlanacak.

Kaynak: (1)