Ahn Bo-Hyun "Yumi's Cells" Dizisinde Kim Go-Eun İle Beraber Rol Alabilir

Ahn Bo-Hyun, "Yumi's Cells" dizisinde erkek başrol karakteri canlandırabilir.

10 Mart’ta, Ahn Bo-Hyun’un ajansı, FN Entertainment, oyuncusunun diziden teklif aldığını doğruladı ve teklifi olumlu bir şekilde düşündüğünü belirtti.

Aynı adı taşıyan bir webtoondan uyarlama olan dizi, Yu-Mi (Kim Go-Eun ) adında bekar sıradan bir ofis çalışanının etrafında dönmektedir. Ayrıca dizi Yu-Mi’nin kafasındaki her düşünceyi, duyguyu ve eylemi kontrol eden birçok beyin hücresinin bakış açısından anlatılacak.

Ahn Bo-Hyun eğer teklifi kabul ederse dizide Goo Woong karakterini canlandıracak. Her konuda soğukkanlı bir tavır sergilese de aslında tam bir romantiktir. Yu-Mi ile aralarında romantik bir ilişki gelişir.

Dizinin çekimlerine bu yılın ilk yarısında başlanması planlanılıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda "King's Daughter, Soo Baek Hyang", "Mr. Baek", "Shopaholic Louis" ve "Familiar Wife" ve "A Piece of Your Mind" dizilerinin yönetmeni Lee Sang-Yeob oturmaktadır. Webtoonu diziye "W", "Memories of the Alhambra" dizilerini kaleme alan Song Jae-Jung; "Find Me in Your Memory", "Duel" dizilerini kaleme alan Kim Yoon-Joo ve çaylak bir senarist olan Kim Kyung-Ran uyarlamaktadır. Song Jae-Jung ve Kim Yoon-Joo daha önce "Queen In Hyun's Man" ve "Nine: 9 Times Time Travel" dizilerini beraber kaleme almıştı.

Dizinin hangi kanal aracılığıyla izleycisi ile buluşacağı henüz belirsiz. Ancak dizinin ilk bölümü bu yılın ilk yarısında yayımlanacak.

Kaynak: (1)