SONG JOONG Kİ [Sports Khan RÖPORTAJI – TEMMUZ 2017]

 

Şuanda en çok gündem de olan oyuncu Song Joong-Ki, Japon sömürge döneminde geçen "Battleship Island"da başrol aldı ve yakında bir Hallyu yıldızı olan Song Hye-Kyo ile evleneceğini duyurdu.

Seul’deki bir kafede Song Joong-Ki ile buluştuk. "Battleship Island" ve Song Hye-Kyo onun aklında olan tek şeydi.

"Song Hye-Kyo ile yakında evleneceksin, 'Kadını dinle ve her şey iyi olsun'"

"Çevremdeki birçok evli insan böyle diyor. Onlar kadını dinle ve evliliğin mutlu olsun diyor. Cha Tae-Hyun da eşini çok dinler."

"Şu sıralar, medya sadece ona ve bana odaklanmış durumda. Biz evleniyoruz. Sanırım bu ilgi zamanla daha da büyüyecek. Umurumda değil. Popülerliğim sayesinde çok değer gördüm ve sanırım bu ilginin tek mantıklı açıklaması oluyor."

Song Song çifti ile ilgili evlilikten yeni evlerine kadar her şey ilgi odağı.

"Birisi birisiyle ilgili bir şeyler söylediğinde hemen haber oluyor. Bunun hakkında düşünüyorum. Kendim ve Song Hye-Kyo hakkında konuşurken genellikle dürüst olurum. Ama biz de insanız ve özelimiz olarak kalmasını istediğimiz bazı şeyler var. Bu yüzden, hayatımız hakkında halka ne kadar bilgi vermemiz gerektiğini kendi aramızda konuşuyoruz."

Evli bir insan olarak hayatında değişiklikler olacak.

"Bu son derece doğal. Evlendikten sonra daha olgun olmamız gerekir ve Song Hye-Kyo, "Battleship Island" konusunda bana çok iyi destek veriyor."

Bir 'socialtainer'ın sınırlamaları? Bu konuya çok dikkat ediyorum."

"Battleship Island" ve "Tree With Deep Roots" gibi aksiyon-dönem yapımlarına ilgi duyduğunu belirtti. O tür yapımlarda rol almaya devam etmekten rahatsızlık duymadığını dile getirdi. Bir 'socialtainer' olmanın sınırlamalarına kapılmanın farkında olup olmadığını sorduk ve evet anlamında başını salladı. Etkisi, halka birkaç not yazan Song Hye-Kyo’dan gelmiş olmalı.

"Bir 'socialtainer'ın sınırlamaları konusunda dikkatli davranıyorum. Daha fazla dikkat çektiğinden daha dikkatli davranıyorum. Yine de, keşke daha fazla ilham gelmesi için fırsat bulabilsem. Elbette, bugünlerde sosyal hususlar biraz hafifledi."

"["Battleship Island"da] Yoo Si-Jin’in etkisinde miydim? Öyle bir takıntım yoktu."

O, "Battleship Island" filminde Kore Bağımsızlık örgütünün bir ajanı olan Park Moo-Young karakterini canlandırdı. "Descendants of the Sun" dizisinde de bir asker olan Yoo Shi-Jin karakterini canlandırmıştı.

"Çok sonunda "Battleship Island"ın yapımı "Descendants of the Sun"ile örtüşüyor. Yinede, karakterim hakkında takıntılı değilim. İnsanların beni Song Joong-Ki olarak değerlendireceklerini biliyordum. Bu yüzden bende rahatsız olmadım. Sadece "Battleship Island"daki Park Moo-Young’ın kurallarına sadık kalmak istedim. Saçlarımı kesmek zorunda kaldım ve istemeden, haha."

Japon sömürge döneminde geçtiği için Hallyu etkinlikleri söz konusu olduğunda bazı sınırlamaların olabileceğini itiraf ediyor.

"Yabancı hayranlarım için daha fazla kendime güvenmeye ihtiyacım var. Korkup kaçmak istemiyorum. "Battleship Island" yaşanmış bir film olmasaydı bunu yapmazdım. Çünkü bu bir yalan olurdu. Çevremdeki endişelerden bazılarını kabul ediyorum. Ancak bu konuda gurur duymak istiyorum. Eğer bunu yapmasaydım bu filmde rol alabileceğimi sanmıyorum."

Filmin başarılı olmasını umut ediyor.

"Her şeyden önce böyle bir filmde yer almak benim için bir onurdur. Bunun bir parçası olarak umarım başarılı olur. Ama ne kadar başarılı olur bunu söylemek istemiyorum. Hwang Jung-Min bunu söylese herhangi bir sorun olmazdı. Birçok kişi filmin 10 milyon izleyiciye ulaşmasını istiyor. Ancak, ben bir şey söyleyemeyeceğim. Sadece filmin iyi iş çıkarmasını istiyorum."

 

(Bu röportaj Sports Khan tarafından yapılmıştır. Röportajının orijinali için Sports Khan’ın resmi sitesini ziyaret ediniz.)

 

Röportajın Resmi Sitesi: sports.khan.co.kr/entertainment/...

 

Kaynak: hancinema