Hard to Find (2024)
3 / 5 | Oy Sayısı : 2
Dizinin Adı
Hard to Find (2024) | 难寻
Bölüm Sayısı
28
Yayın Gün / Saat
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma
Gösterim Tarihi
2 Nisan 2024 - 23 Nisan 2024
Dizi Türü
Tarih, Romantik, Dram, Fantastik
Ülke
Çin
Dil
Çince
Oyuncular
Zhao Yi Qin
(He Lian Xi)
Shen Yu Jie
(Feng Yuan)
Fang Xiao
(Dong Xiu Jiu)
Guo Jia Yu
(Qin Sang)

Hard to Find (2024) Konusu

Dizi, bir zamanlar birbirine aşık olan bir çiftin ayrıldıktan üç yıl sonra karşılaşmaları ile yaşadıklarını konu alıyor. İki sevgilinin verdikleri karar klanlarında büyük bir yıkıma neden olur. Prenses Feng Yuan hafızasını kaybeder ve başka bir yerde Xiu Jiu'nun nişanlısı olarak yaşamaya başlar. Artık normal bir insan olmayan He Lian Xi ise üç yıl sonra sevdiği kadını bulur. Ona karşı hissettiği öfke, aşkına yenik düşer. Üç yıldır bastırdığı duyguları yeniden ortaya çıkarken hafızasını kazanmasına yardım eder.


Hard to Find (2024) Oyuncuları

Zhao Yi Qin dizide, Linchuan'dan Genç Efendi He Lian Xi karakterini canlandırıyor. Üç yıl önce karısının ihanetine uğrar. O günden sonra ortadan kaybolan karısını bulmak için tüm ülkeyi dolaşır. Sonunda onu bulduğunda, bir zamanlar ona verdiği değerli bir şeyi geri almak ister. Ancak eşinin hiçbir şeyi hatırlamadığını üstelik başka biriyle evlenmek üzere olduğunu öğrenir.

Shen Yu Jie dizide Yongzhao'dan Prenses Feng Yuan karakterini canlandırıyor. Uzun bir süredir hatırlamadığı geçmişinin ardındaki sırları öğrenmek için uğraşıyordur. Sonunda her şeyden vazgeçtiğinde Lian Xi karşısında belirir.


Hard to Find (2024) Fragman