Mr. Bad
4,5 / 5 | Oy Sayısı : 6
Dizinin Adı
Mr. Bad | 我的反派男友
Yönetmen
Lee Ching Jung
Yapımcı
iQiyi
Bölüm Sayısı
24
Yayın Gün / Saat
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar
Gösterim Tarihi
30 Eylül 2022 - 9 Ekim 2022
Dizi Türü
Romantik, Komedi, Fantastik
Ülke
Çin
Oyuncular
Chen Zhe Yuan
(Xiao Wu Di)
Shen Yue
(Nan Xing)
Luo Ming Jie
(Lu Zi Chen)
Qu Jing Jing
(Ye Qing)



Mr. Bad Konusu:

Dizi, Nan Xing'in etrafında dönmektedir. Nan Xing boş zamanlarında yazmayı seven genç bir kadındır. Bir gün, yazdığı tarihi romanına oldukça kötü ancak havalı bir erkek karakter ekler. Aynı gün çaresizlik içinde Nan Xing, yazdığı karakter Xiao Wu Di'nin canlanıp ona yardım etmesini diler. Ve dileği gerçek olur. Geçmişten modern zamana gelen Xiao Wu Di onu şaşırtarak gerçek dünyada kalmaya ve onun komşusu olmaya karar verir. Ayrıca her yardıma ihtiyacı olduğunda Nan Xing'e yardım etmeye yemin eder. Bu süreçte ise Xiao Wu Di ona aşık olmaya başlar.

Mr. Bad Karakterleri:

Shen Yue dizide, bir atlet olan Nan Xing karakterini canlandırmaktadır. Özellikle gülle atma gibi güç gerektiren sporlarda iyi olması genellikle erkek arkadaş edinmesini zorlaştırır. 22 yaşına geldiğinde kariyerine farklı bir yön vererek hayranı olduğu Lu Zi Chen'in şirketine girmeye çalışır. Bu sırada Xiao Wu Di hayatına dahil olur ve her şey bambaşka bir yöne doğru ilerler.

Chen Ze Yuan dizide Xiao Wu Di karakterini canlandırmaktadır. O aslında Nan Xing'in internette yayımladığı romanının kötü baş kahramanıdır. İyi bir dövüşçü olmasının yanı sırada kurnaz ve manipülatiftir. Üstelik yakışıklı görünümü ve flörtöz tavırlarıyla kızların kalbini çarptırmaktadır. Modern zamana geldiğinde bir şekilde ayak uydurmaya çalışır ve bu süreçte Nan Xing'e aşık olur.

Diğer Oyuncular:

Guo Xiao Tian / Xiao Hao
Dong Xuan / An Ni Na
Shao Feng / Lu Zhen Liang
Wang Zi Jian / Zhen Xian Zi
Sissi Yin / Xi Xi



Fragman