Alchemy of Souls
4,4 / 5 | Oy Sayısı : 137
Dizinin Adı
Alchemy of Souls | Return (2022) | 반환
Yönetmen
Park Joon Hwa
Senaryo
Hong Jung Eun, Hong Mi Ran
Yapımcı
tvN, Netflix
Bölüm Sayısı
20
Yayın Gün / Saat
Cumartesi, Pazar
Yapım Yılı
2021-2022
Gösterim Tarihi
18 Haziran 2022 - 28 Ağustos 2022
Dizi Türü
Aksiyon, Tarih, Romantik, Fantezi
Ülke
Güney Kore
Dil
Korece
Oyuncular
Lee Jae Wook
(Jang Wook)
Jung So Min
(Moo Deok Yi)

Alchemy of Souls Konusu:

Drama kurgusal bir ülkede, hayata geri dönen ruhlar etrafında dönmektedir. Tarihte veya haritalarda olmayan bir ülke olan kurgusal Daeho ulusunda geçen fantastik-romantik dizi, "hwanhonsool" (ölülerin ruhunun yaşama dönüşü) ile insanların ruhlarını değiştiren sihir nedeniyle kaderleri çarpışan insanların hayatlarını sergilemektedir.

Alchemy of Souls Karakterleri:

Lee Jae Wook dizide, Daeho ülkesinde yaşayan ve Jang ailesinin asil ancak belalı genç efendisi olan Jang Wook karakterini canlandırmaktadır. Tüm ulusun konuştuğu trajik bir doğum geçmişine sahiptir. Dünyaya karşı olan memnuniyetsizliğini öfkeyle dışa vurur. Ancak rakipsiz bir suikastçi olan Mu Deok (Jung So Min) ile karşılaştıktan sonra hayattaki amacını bulur.

Jung So Min dizide seçkin bir savaşçı olan Mu Deok karakterini canlandırmaktadır. Dünyanın en zayıf vücuduna sıkışmış olan büyük bir suikastçıdır. Karizmatik ruhu zayıf bedenine ayak uyduramamaktadır. Jang Wook'un (Lee Jae Wook) hizmetçisi ve gizli akıl hocası olarak gizlice ona dövüşmeyi öğretir.

Minhyun dizide Seo ailesinden gelen dahi prens Seo Youl karakterini canlandırmaktadır. Harika bir görünüme, üstün bir zekaya ve dövüş sanatları becerilerine sahiptir. Her şeye sahip olmasına rağmen hiçbir arzusu veya gerçeklik duygusu yoktur. Ancak gizemli bir kıza karşı saf duygular beslemektedir.

Shin Seung Ho dizide Daeho'nun veliaht prensi olan Go Won rolünü canlandırmaktadır. Tek hayali cömert ve yardımsever bir kral olmaktır.

Yoo Jun Sang dizide Daeho ulusunun en büyük şirketi olan Song Rim'in başkanı Park Jin rolünü üstlenmektedir. Büyük karizması ve kusursuz liderliği ile genç sihirbazlardan büyük saygı gören doğuştan liderdir. 

Oh Na Ra dizide Jang ailesinin evindeki her şeyle ilgilenen geniş fikirli ve güçlü bir kahya olan Kim Do Joo rolünü üstlenmektedir.

Jo Jae Yoon dizide kötü hırslarını gizleyerek hükümet görevine yükselen ve emellerini gerçekleştirmek için her şeyi yapan devlet dairesi Cheonbugwan'ın başkan yardımcısı Jin Mu'yu canlandırmaktadır.


Diğer Oyuncular:

Oh Na Ra / Kim Do Joo
Yoon Joon Sang / Park Jin
Jo Jae Yoon / Jin Moo
Lee Doo Kyung / Heo Yeom
Hong Seo Hee / Heo Yeon Ok
Im Chul Soo / Büyücü
Lee Do Kyung / Heo Yeom
Kang Kyung Hun / Kraliçe
Joo Sang Wook / Jang Kang
Park So Jin / Joo Wol 
Arin / Jin Cho Yeon
Yoo In Soo / Park Dang Gu
Go Yoon Jung / Nak Soo
Park Eun Hye / Jin Ho Kyung
Park Byung Eun / Go Sung
Yeon Oh
Lee Ha Yul / Sang Ho (Songrim)
Park Byung Eun / Go Sung (Daeho'nun eski kralı)
Joo Sang Wook / Jang Kang (Jang Uk'un babası)
Yeom Hye Ran / Gizemli kadın

1- Dizinin ikinci sezonu 2022 yılının Aralık ayında yayımlanacaktır.

Fragman

Fragman 2

Fragman 3


Fragman 4


Fragman 5


Fragman 6