Rose Mansion (2022)
3,7 / 5 | Oy Sayısı : 11
Dizinin Adı
Rose Mansion | The Mansion | 더 맨션
Yönetmen
Chang
Senaryo
Yoo Kab Yeol
Yapımcı
tvN
Bölüm Sayısı
12
Yayın Gün / Saat
Cuma
Gösterim Tarihi
13 Mayıs 2022 - 27 Mayıs 2022
Dizi Türü
Gerilim, Gizem
Ülke
Güney Kore
Dil
Korece
Oyuncular
Jung Woong In
(Jang Won Seok)

Rose Mansion Konusu:

Rose Mansion dizisinde kaybolan ablasının arkasındaki gerçekleri arayan Ji Na (Lim Ji Yeon), bir otel çalışanıdır. Hayatındaki her şey yolunda gibi gözüksede içten içe sorunlar yaşamaktadır. Ablasının kaybolduğu haberini alan Ji Na (Lim Ji Yeon), ailesinin Rose Mansion olarak bilinen evine geri döner ve beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Şiddet suçları dedektifi Min Soo (Yoon Kyun Sang), Ji Na'nın (Lim Ji Yeon) sözlerine inanacak ve ona yardım edecek tek kişi olacaktır. Açgözlülüklerini sır dolu bakışları altına saklayan şüpheli komşularının yanı sıra, yavaş yavaş ortaya çıkan sırlar, gerçekçi korku ve güçlü bir gerilim yaratacaktır.

Karakterler: 


Lim Ji Yeon, ablasının kayboluşunun ardındaki gerçeği ortaya çıkarmayı kafasına takmış bir otel çalışanı Ji Na karakterini canlandırıyor. Sıradan bir yaşamı varmış gibi görünse de, içten içe büyük bir aşağılık duygusuna sahiptir. Kız kardeşi Jin Hyun'un ortadan kaybolmasının ardından, ailesinin Rose Mansion olarak bilinen evine geri döner ve beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Etrafı oldukça şüpheli komşularla çevrili olan Rose Mansion, artık tehlikeli bir yer haline gelmiştir. 

Yoon Kyun Sang, Ji Na'nın sözlerine inanan ve ona yardım eden tek kişi olacak şiddet suçları dedektifi Min Soo rolünü oynuyor. Bir davayı aldığında sonuna kadar giden inatçı bir adamdır. Min Soo, Ji Hyun'un ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarması için Ji Na'ya yardım eder. Güvenilir ve güçlü bir adam olarak görünmesine rağmen kimsenin bilmediği gizli yönleri vardır. 


Diğer Oyuncular:

Son Byung Ho / Hyung Shik
Song Ji In / Ji Hyeon
Lee Mi Do / Sook Ja
Jo Dal Hwa / Woo Hyeok
Lee Moon Shik / Pyo Chang (Polis)
Go Gyu Pil / Oh Beom
Jung Ae Ri / Charlie'nin annesi
Ahn Jung Hun / Song Ji Seok (Ji Na'nın erkek kardeşi)
Kim Do Yoon / Charlie
Song Bo Eun / #909 sakini
Kim Eun Sook / Güvenlik görevlisi
Lee Joo Young / Nam Young
Joo Suk Je / Dedektif Lee
Jin Ye Ju / Lee Yoon Ji
Goo Shi Yeon / Kim Si Young (Takım lideri)
Hong Woo Jin / Bölüm Başkanı Yang
Yoon Se Woon / Yönetici Ma
Lee Hae Woo / Sekreter Cha
Song Yi Woo / Han Mi Yeon

Fragman