Becoming Witch
3,6 / 5 | Oy Sayısı : 5
Dizinin Adı
Becoming Witch | The Witch Is Alive | 마녀는살아있다
Yönetmen
Kim Yoon Cheol
Senaryo
Park Pa Ran
Yapımcı
TV Chosun
Bölüm Sayısı
12
Yayın Gün / Saat
Cumartesi
Gösterim Tarihi
25 Haziran 2022 - 10 Eylül 2022
Dizi Türü
Gizem, Dram
Oyuncular
Lee Yoo Ri
(Gong Ma Ri)
Lee Min Young
(Chae Hee Soo)
Yoon So Yi
(Yang Jin Ah)


Becoming Witch Konusu:

Dizi, tamamen farklı geçmişlerden gelen üç kadının öldürmek istedikleri düşmanlarla karşı karşıya kalmalarını konu alıyor.


Becoming Witch Karakterleri: 

Lee Yoo Ri dizide, kocası ve kızıyla tatmin edici bir hayat yaşayan ev hanımı Gong Ma Ri karakterini canlandırmaktadır. Ancak bir gün kocasının başka bir kadın ile ilişkisi olduğunu öğrenir. Böylece evliliğini bitirmek için alternatif bir yöntem arar.

Lee Min Young dizide bir chaebol ailesinin gelini olan Chae Hee Soo karakterini canlandırmaktadır. Fiziksel olarak rahatsız olan ve Alzheimer hastası olan kayınvalidesine bakan Chae Hee Soo'nun evlilik hayatı pek iyi gitmemektedir. Üstelik kocasının ona karşı kayıtsız kalmasına katlanmakta ve hamile kalmakta da zorluklar yaşamaktadır. Bir gün kayınvalidesi ona ürkütücü ama cezbedici bir teklifte bulunur.

Yoo So Yi dizide Yang Jin A karakterini canlandırmaktadır. İyi bir insan olmayan kocasının ölümü, onun hayat sigortası poliçesinden büyük miktarda para toplamasına neden olur. Bu parayla, daha önce alışık olduğundan farklı bir hayat yaşayabilir. Ancak Yang Jin A, parasını korumaya çalışır ve parasının birileri tarafından alınacağı endişesiyle yaşar.


Diğer Oyuncular: 

Lee Min Young / Chae Hee Soo
Jung Sang Hoon / Lee Nak Goo
Kim Young Jae / Nam Moo Yeong
Ryu Yeon Seok / Kim Woo Bin
Kim Sa Kwon / Jang Sang Pil
Han So Eun / Im Go Eun


Fragman: