Following (2024)
5 / 5 | Oy Sayısı : 1
Filmin Adı
Following (2024) | 그녀가 죽었다
Yönetmen
Kim Se Hwi
Senaryo
Kim Se Hwi
Gösterim Tarihi
15 Mayıs 2024
Filmin Türü
Gerilim, Gizem, Dram
Ülke
Güney Kore
Dil
Korece
Oyuncular
Byun Yo Han
(Gu Jung Tae)
Shin Hae Sun
(Han So Ra)
Lee El
(Oh Young Joo)



Following (2024) Konusu

Film, bir süredir takip ettiği sosyal medya fenomeninin ölümüne tanık olan emlakçı Jung Tae'nin etrafında dönmektedir. Yabancıların evlerine gizlice girerek onları gözetlemeyi seven Jung Tae'nin dikkatini mahallesinde ilk defa gördüğü Instagram yıldızı So Ra çeker. Üstelik So Ra, evinin anahtarını Jung Tae'nin acentesine bırakır. Hiç zaman kaybetmeyen Jung Tae, heyecanla So Ra'nın evini ziyaret eder. Bu ziyaretinde ise So Ra'nın cesedini bulur. Üstelik tüm deliller Jung Tae'yi gösteriyordur. Böylelikle üzerindeki suçlamalardan kurtulmak isteyen Jung Tae gerçek katilin izini sürer.

Following (2024) Oyuncuları

Byun Yo Han filmde, insanların hayatlarını gözlemlemekten zevk alan Jung Tae karakterini canlandırıyor. İlk defa gördüğü fenomen Han So Ra'nın (Shin Hye Sun) hayatını gözlemlemek için duyduğu büyük merak korkunç bir şekilde sonlanır. Han So Ra'nın canlı yayında anahtarını emlakçıya bıraktığından bahsetmesi ile tüm oklar ona yönelir.

Shin Hye Sun filmde, takipçilerine kendisini doğuştan yalnız biri olarak tanıtan Han So Ra karakterini canlandırıyor. Sosyal medyada kendine mükemmel bir imaj yaratmak için çok uğraşmaktadır.

Lee El, Han So Ra'nın ortadan kaybolmasını titizlikle ve ısrarla araştıran cinayet masası dedektifi Oh Young Joo rolünü üstleniyor.

Diğer Oyuncular

Jang Sung Bum
Han So Ha



Following (2024) Fragmanı