- rosemorte
- 11-01-2024, 18:07

"A Killer Paradox" Dizisinin Fragmanı ve Afişleri Yayımlandı
Merakla beklenen dizi "A Killer Paradox" için yeni bir fragman ve karakter tanıtım afişleri yayımlandı. Başrollerinde Choi Woo Shik ve Son Seok Koo'nun yer aldığı dizi 9 Şubat'ta Netflix'te yayımlanacak.
Dizi, yanlışlıkla bir seri katili öldüren sıradan bir adamın ve onun peşinde olan bir polis memurunun hikayesini anlatan bir kara komedidir.
Choi Woo Shik dizide, bir gecede yanlışlıkla katil olan sıradan bir adam olan Lee Tang rolünü üstlenmektedir. Cinayetin ardından, kötü insanları ayırt etme gibi bir yeteneğinin olduğunu fark eder.
Son Seok Koo dizide, hayvansı sezgileri ve içgüdüleriyle Lee Tang'ı kovalayan dedektif Jang Nan Gam karakterini canlandırmaktadır.
Yayımlanan karakter afişlerinin ilkinde Lee Tang, kazara öldürdüğü adamın seri bir katil olduğunu fark ediyor.

Dizi için yayımlanan diğer afişte dedektif Jang Nan Gam, olağanüstü karizmasını sergiliyor. Jang Nan Gam'ın gözleri peşinde olduğu davanın ardındaki gizemi merak edercesine parlıyor.

Dizi için yayımlanan fragman ilk başta Lee Tang'ın uyuşuk ve sıkıcı günlük hayatını gösteriyor. Her zaman olduğu gibi işine giderken beklenmedik bir saldırıya uğruyor. Normalde olsa karşı saldırı yapamayacak olmasına rağmen bir çekiç alıyor ve adama tüm gücüyle vuruyor. Ekranda beliren "Bir kişi öldürüldü, ben bir kişiyi öldürdüm" yazısı Lee Tang'ın hayatında yaşadığı geri dönülemez değişimi ima ediyor.
"A Killer Paradox", 8 bölümden oluşuyor ve 9 Şubat'ta Netflix aracılığıyla ekranlara gelecek.
BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom




