Seo Kang Joon “Undercover High School” Dizisi ile Geri Dönebilir

Seo Kang Joon “Undercover High School” Dizisi ile Geri Dönebilir

6 Mart'ta sektördeki bazı temsilciler Seo Kang Joon'un yeni dizi "Undercover High School" ile küçük ekranlara geri dönebileceğini bildirdi. Haberlerin ardından Seo Kang Joon'un ajansı Man Of Creation "Seo Kang Joon 'Undercover High School'da rol almak için bir teklif aldı ve teklifi olumlu olarak değerlendiriyor." açıklamasında bulundu.

“Undercover High School” dizisi, normalde Milli İstihbarat Teşkilatı (NIS) ajanı olan bir adamın kimliğini gizledikten sonra lise öğrencisi olarak kılık değiştirmesi ile yaşananları konu alıyor. Kendini bir lisede bulan adam, zamanla sınıf arkadaşları ile empati kurar.

Seo Kang Joon'a lise öğrencisi kılığına giren gizli ajan Jung Hae Sung rolünü oynaması teklif edildi. Başarılı oyuncu dizide rol almayı kabul etmesi halinde geçtiğimiz yıl mayıs ayında terhis olmasından sonra ilk projesinde yer alacak.

Bu yıl çekimlerine başlaması planlanan "Undercover High School" dizisinin 2025 yılında MBC aracılığıyla ekranlara gelmesi planlanıyor. 

2012 yılında "To the Beautiful You" dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra küçük ekran çıkışını yapan yetenekli oyuncu daha sonralarda "Cheese in the Trap", "Entourage", "Are You Human?", "The Third Charm" ve "When the Weather Is Fine" gibi pek çok dizide oyunculuğunu sergiledi. En son 2022 yılında ekranlara gelen "Grid" dizisinde yer alan Seo Kang Joon'un ekranlara geri dönüş projesi merakla bekleniyor.

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom 

Kaynak ( 1 ) ( 2 )