“The Midnight Romance in Hagwon” Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

The Midnight Romance in Hagwon” Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

tvN'in yaklaşan romantik ve melodram türündeki dizisi “The Midnight Romance in Hagwon” için yeni bir fragman paylaşıldı. Başrollerinde Wi Ha Joon ve Jung Ryeo Won'un yer aldığı dizinin mayıs ayında yayımlanması planlanıyor.

Dizi, okul yıllarında sevgili olan ve yıllar sonra özel bir eğitim kurumunda akademisyen olarak tekrardan bir araya gelen çiftin romantik hikayesini anlatıyor. 

Wi Ha Joon dizide, özel eğitimin simgesi olan Daechi-dong'da tipik bir başarılı öğrenci olan Lee Joon Ho karakterini canlandırıyor. Muhteşem kişiliği ve notları sayesinde akademinin tam desteğini alan Daechi-dong öğrencisidir. Büyük bir şirketten istifa ettikten sonra eğitim aldığı akademiye bu kez eğitmen olarak geri dönen Lee Joon Ho için en büyük motivasyon kaynağı yıllardır unutumadağı ilk aşkı Seo Hye Jin'e olan takıntısıdır.

Jung Ryeo Won dizide, Lee Joon Ho'nun ilk aşkını canlandırıyor. Son on dört yıldır Kore dili eğitmenidir. Özellikle "Daechi Mucizesi" olarak adlandırılan efsanevi bir olaydan sonra adeta yıldız haline gelmiştir. Hayatını yeniden düzene soktuğu anda on yıl önce prestijli bir üniversiteye girmesine yardım ettiği eski öğrencisi ve baş belası Lee Joon Ho karşısına çıkar.

Dizi için yayımlanan fragman yıllar sonra bir eğitim kurumunda iki öğretmen olarak yeniden karşılaşan Lee Joon Ho ve Seo Hye Jin'i gösteriyor. Bu karşılaşma ikisi için beklenmedik olduğu kadar canlandırıcı da olur. Böylelikle unutmaya başladıkları birçok duyguyu yeniden yaşarlar.

Yönetmen koltuğunda "Something in the Rain" ve "One Spring Night" dizilerinin arkasında olan yönetmen An Pan-Seok'un oturduğu dizi senarist Park Kyung Hwa tarafından yazıldı. The Midnight Romance in Hagwon”, 11 Mayıs'ta ekranlara gelecek ve 16 bölümden oluşacak.

-

Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom