"The Atypical Family" Dizisinin Yeni Bir Afişi Paylaşıldı

"The Atypical Family" Dizisinin Yeni Bir Afişi Paylaşıldı

Merakla beklenen psikoloji ve aksiyon türündeki dizi "The Atypical Family" (Although I Am Not a Hero olarak da bilinir) için romantik bir afiş paylaşıldı. Başrollerinde Jang Ki Yong ve Chun Woo Hee'nin yer aldığı dizi 4 Mayıs'ta ekranlara gelecek.

Dizi, gerçekçi sorunlar yaşadıktan sonra güçlerini kaybeden doğaüstü bir ailenin hikayesini anlatmaktadır. Depresyon, uykusuzluk, bulimia ve akıllı telefon bağımlılığı gibi günümüzün sorunları nedeniyle kendi güçlerini kaybeden aile üyeleri ile karşılaşan Do Da He onların hayatlarına dokunur.

Jang Ki Yong dizide, depresyon yüzünden psişik gücünü kaybeden Bok Gwi Joo'yu canlandırıyor. Bok Gwi Joo, ilginç yeteneği sayesinde geçmişte mutlu olduğu günlere dönebilmektedir. Bu yüzden geçmişi değiştiremez ve sadece mutluluklarına takılıp kalır. Depresyona girdikten sonra özel güçlerini de kaybeden Bok Gwi Joo, kendisi ve ailesi ile iletişim kuran Do Da He ile karşılaşır. Do Da He onlarla yaşamaya başlar ve hayatlarına dokunur.

Chun Woo Hee dizide şüpheli bir kadın olan Do Da Hae'yi canlandırıyor. Do Da Hae, depresyondan muzdarip Bok Gwi Joo ile uykusuzluk, bulimia ve akıllı telefon bağımlılığı nedeniyle yeteneklerini kaybeden diğer aile üyeleriyle karşılaşır. Böylece Do Da Hae onlarla birlikte yaşar.

Go Doo Shim dizide, rüyalarında geleceği görme yeteneğine sahip olan Bok Man Heum karakterini canlandırıyor. Her ne kadar dayanıklı ve kararlı yapısı sayesinde ailenin bel kemiği olsa da uyaşadığı uyku problemlemleri yüzünden özel gücünü kaybeder.

Claudia Kim (Kim Su Hyun) dizide yaşadığı bulimia yüzünden uçma yeteneğini kaybeden Bok Gwi Joo'nun kız kardeşini canlandırıyor. Ön görülemez bir karakteri vardır.

Park So Yi dizide Bok Gwi Joo'nun sevimli kızı Bok Yi Na karakterini canlandırıyor. Özel güçleri henüz açığa çıkmamıştır.

Oh Man Seok dizide tüm ailede özel güçlere sahip olmayan tek kişi olan Eom Soon Ku karakterini canlandırıyor. Şefkatli bir baba figürü olarak ailesine özenle bakmaktadır.

Dizi için yayımlanan yeni afiş Bok Gwi Joo ve Do Da Hae'nin romantik bir anını gösteriyor. Afişte Do Da Hae, Bok Gwi Joo'nun belli belirsiz solmakta olan eline dokunmaya çalışıyor. "Seni kurtaracağım" yazısı ise Bok Gwi Joo ve Do Da Hae'nin sonunda birbirlerini nasıl kurtaracaklarına dair beklentiyi artırıyor.

Yapım ekibi dizi başlayana kadar Bok Gwi Joo'nun kaybettiği yeteneklerini nasıl geri kazanacağını ve Do Da Hae'yi nasıl kurtaracağını tahmin etmelerini istedi. Ayrıca şunları da eklediler, "Jang Ki Yong ve Chun Woo Hee'nin fantastik kurtarıcı romantizmi, yeni bir keyif ve yürek hoplatan bir heyecan sunacak."

4 Mayıs itibariyle her cumartesi ve pazar jTBC üzerinden ekranlara gelmesi planlanan dizi 12 bölümden oluşuyor. Dizinin yönetmenliğini "SKY Castle" ve "Snowdrop" dizilerinden Jo Hyun-Tak üstlenirken senaryosu "Welcome" dizisinden Joo Hwa Mi tarafından yazıldı.

-

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom 

Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?