“Virus” Filminin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

“Virus” Filminin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

Merakla beklenen romantik-komedi türündeki film "Virus" için yeni bir fragman yayımlandı. Başrollerinde Bae Doo Na, Kim Yeon Seok ve Jang Gi Ha gibi isimlerin yer aldığı dizi 7 Mayıs'ta ekranlara gelecek.

Film, beş gün içerisinde aşık olunmadığı sürece insanı öldüren bir virüsün tüm dünyaya yayılmasını anlatmaktadır. Bu ilginç virüs bir kadına bulaştığında, virüsün tedavisini bulmaya çalışan bir adamla aşık olurlar.

Son Suk Gu dizide araştırmacı Soo Pil karakterini canlandırıyor.

Jang Gi Ha dizide Taek Seon'un eski sınıf arkadaşı Yeon Woo karakterini, Kim Yeon Seok ise dizide virüs için bir tedavi geliştirebilecek tek uzman olan Lee Kyun karakterini canlandırıyor.

Film için yayımlanan yeni fragman araştırma başkanının ( Kim Hee Won ) virüsün tuhaf semptomları hakkında başkalarına bilgi vermesiyle başlıyor. Enfekte olanların ilginç bir şekilde neşeli hissetmesini sağlayan virüs yüzünden Taek Seon beklenmedik bir şekilde cesurca duygularını itiraf etmeye başlıyor. Taek Seon'un enfeksiyonu kesinleştiğinde çocukluk arkadaşı Yeon Woo, virüsün görünüşte olumlu yan etkilerine işaret ederek onun "daha parlak ve daha güzel" olduğunu söylüyor. Bu sırada Lee Kyun, "Belki de virüs yüzünden insanlar daha cesur oluyor ve sevgi hissetmeye başlıyor," diyor. Virüs yayıldıkça ve daha fazla insan yeni arzularına yenik düştükçe Lee Kyun gizemli bir şekilde olası bir çözüme işaret ediyor ve "Bu virüs söz konusu olduğunda, Taek Seon en iyisidir." diyor.

Merakla beklenen film, yönetmen Kang Yi Kwan tarafından yönetildi.

-

Instagram