- rosemorte
- 17-06-2025, 00:20

“Omniscient Reader” Filminin Fragmanı Yayımlandı
Merakla beklenen film "Omniscient Reader" yeni bir fragmanını yayımladı. Oyuncu kadrosunda Lee Min Ho, Ahn Hyo Seop, Chae Soo Bin, Shin Seung Ho, Nana, Park Ho San, Choi Young Joon, BLACKPINK'ten Jisoo ve daha fazlasının yer aldığı film 23 Temmuz’da gösterime girecek.
Film, kendini bir anda okuduğu internet romanının dünyasında bulan Kim Dok Ja'nın fantastik hikayesini konu alıyor. Ofis çalışanı olarak sıradan bir hayat süren Kim Dok Ja, romanın gerçeğe dönüşmesi ile kendini bambaşka bir evrende bulur. Dünyanın sonunun nasıl geleceğini bilen tek kişi olarak gidişatı değiştirmek için elinden geleni yapar.
Lee Min Ho filmde, Kim Dok Ja'nın okuduğu kurgusal bir web romanının ana karakteri olan ve ölümden sonra hayatını yeniden düzenlemek için sonsuz bir şans daha elde eden Yoo Joong Hyuk rolünü üstleniyor. Harika görünümü ve güçlü dövüş becerileriyle Yoo Joong Hyuk, harap olmuş bir dünyada sonuna kadar hayatta kalmayı başarmış bir karakterdir.
Ahn Hyo Seop filmde, tek ilgi alanı en sevdiği web romanı 'Kıyametten Kurtulmanın Üç Yolu'nu okumak olan ortalama bir ofis çalışanı Kim Dok Ja'yı canlandırıyor. Yoo Joong Hyuk'a ve onun hikayesine kapılır ve böylece web romanını okumayı bitiren tek kişi olur. Ayrıca okuduğu kurgusal hikaye gerçeğe dönüştüğünde, onunla birlikte yolculuk yapan akranlarıyla arkadaşlıklar kurar.
Chae Soo Bin filmde, Kim Dok Ja'nın düşmüş dünya yolculuğuna onunla birlikte başlayan iş arkadaşı Yoo Sang Ah'ı canlandırıyor. Her günün hayatta kalma savaşıyla geçtiği bir dünyaya hızla uyum sağlarken, Kim Dok Ja için büyük bir güç haline gelir.
Shin Seung Ho filmde eski asker Lee Hyun Sung'u canlandırıyor. Güçlü bir adam olarak harika dövüş becerileri vardır.
Nana filmde, Kim Dok Ja'nın okuduğu ve sonunda gerçek hayatta tanıştığı web romanındaki bir karakteri canlandırıyor. Olağanüstü güçlere sahip bir adalet tanrıçasıdır.
Park Ho San, zenginliğiyle insanların geçimini kontrol eden Gong Pil Doo'yu canlandırıyor.
Choi Young Joon filmde, Yoo Sang Ah'a yaklaşırken aniden görev senaryolarına kapılan Kim Dok Ja'nın şirket amiri Han Myung Oh rolünü üstleniyor.
Jisoo filmde, Yoo Joong Hyuk'la birlikte birçok krizin üstesinden büyük gücüyle gelen Lee Ji Hye'yi canlandırıyor.
Yayımlanan fragmanda Kim Dok Ja, "Sevdiğim hikaye, benim için her şey ifade eden hikaye, gerçek oldu." diyor. İşten eve dönmek için bindiği metroda Bihyung adında bir goblin aniden beliriyor ve metrodaki insanlara en azından bir canlıyı öldürme görevi veriyor. Bilinmeyen yeni bir dünyada patlak veren bu kaos dolu anlar karakterlerin hayatta kalmak için verdikleri mücadeleleri gösteriyor. Kim Dok Ja, hayatta kalmak ve sevdiği hikayenin sonunu yeniden yazmak için mücadele ederken, "Sadece 99. senaryoya kadar temizlememiz gerekiyor." diyor. "Yoldaşlarımla birlikte, bu hikayenin sonunu yeniden yazacağım."
-




